RITMÅBO - vieraana Petros Kourtis (Kreikka)


RITMÅBO - vieraana Petros Kourtis (Kreikka)
Turun seudun musiikkiopiston konserttisali
Mestarinkatu 2
28.2.2012 klo 19.00
RitmAbo on kohtaamiseen ja improvisaatioon perustuva esityssarja, jonka upeat illat yllättävät jälleen katsojansa! Esityksissä nähdään tanssin ja musiikin kansainvälisia ja kotimaisia huippuja, joista on muodostettu uusi, kokeilunhaluinen ja pilke silmäkulmassa esiintyvä kokoonpano. RitmÅbossa esitys on hetken ja vuorovaikutuksen ennennäkematon spektaakkeli, jossa yhdistyy mukana olevien taiteilijoiden kokemuksen tuomat upeat vivahteet ja improvisaation luoma kutkuttava yllätyksellisyys. Asetelma on siis mitä herkullisin upealle ja ennakkoluulottomalle kulttuurielämykselle!
RitmÅbo 28.2.2012
Petros Kourtis (Kreikka) lyömäsoittimet
Jussi Lindroos steppi
Teija Niku harmonikka
Ilkka Heinonen basso
Liput 19/17 + mahd. toimituskulut
LIPPUPALVELU
www.jussilindroos.com
Balkanilais- ja kreikkalaistunnelmat värittävät helmikuun RitmÅbo esitystä! Helmikuun vierailijana nähdään muun muassa Ateenan olympialaisten avajaisten lyömäsoitinosuuksista vastannut kreikkalainen huippumuusikko Petros Kourtis. Hän on esiintynyt mielenkiintoisissa kokoonpanoissa kuten Krotala ja Iasis sekä työskennellyt johtavien kreikkalaissäveltäjien kuten G. Dalarasin, El. Arvantitakin ja X. Alexioun kanssa. Vastikään Kourtis vieraili Aucklandin filharmonisen orkesterin solistivieraana John Psathasin The New Zeibekiko -teoksen maailman ensi-illassa. Kourtis saa rinnalleen nykykansanmusiikin nousevat balkanilaisvivahteiset tähdet Teija Nikun (harmonikka) ja Ilkka Heinosen (basso) sekä RitmÅbo iltoja isännöivän steppitanssija Jussi Lindroosin.

RitmAbo on kohtaamiseen ja improvisaatioon perustuva esityssarja, jonka upeat illat yllättävät jälleen katsojansa! Esityksissä nähdään tanssin ja musiikin kansainvälisia ja kotimaisia huippuja, joista on muodostettu uusi, kokeilunhaluinen ja pilke silmäkulmassa esiintyvä kokoonpano. 


RitmÅbo 28.2.2012
Petros Kourtis (Kreikka) lyömäsoittimet
Jussi Lindroos steppi
Teija Niku harmonikka
Ilkka Heinonen basso

Liput 19/17 + mahd. toimituskulut
LIPPUPALVELU
www.jussilindroos.com

Balkanilais- ja kreikkalaistunnelmat värittävät helmikuun RitmÅbo esitystä! Helmikuun vierailijana nähdään muun muassa Ateenan olympialaisten avajaisten lyömäsoitinosuuksista vastannut kreikkalainen huippumuusikko Petros Kourtis. Hän on esiintynyt mielenkiintoisissa kokoonpanoissa kuten Krotala ja Iasis sekä työskennellyt johtavien kreikkalaissäveltäjien kuten G. Dalarasin, El. Arvantitakin ja X. Alexioun kanssa. Vastikään Kourtis vieraili Aucklandin filharmonisen orkesterin solistivieraana John Psathasin The New Zeibekiko -teoksen maailman ensi-illassa. Kourtis saa rinnalleen nykykansanmusiikin nousevat balkanilaisvivahteiset tähdet Teija Nikun (harmonikka) ja Ilkka Heinosen (basso) sekä RitmÅbo-iltoja isännöivän steppitanssija Jussi Lindroosin.

Kesto: 1 h 10 min

http://www.jussilindroos.com

Takaisin listaukseen

Esitykset

28.2.2012 klo 19:00 Ensi-ilta
Turun seudun musiikkiopiston konserttisali
TURKU


Etusivu » Esityskalenteri » 2012 » RITMÅBO - vieraana Petros Kourtis (Kreikka)

Etusivu   

English    Sivukartta    Palaute