UudenPolven klubi

UudenPolven klubi keskiviikkona 21.3.2012 klo 21.30 jazzbaari Popparissa.

 

Klubiohjelmassa:

Teatterikone – Laulukone

Urban Movements Company – Cruisin’

Urban Movements Company ja tanssiryhmä Off/Balance – Tanssibattle

 

Illan ohjelmistossa nähdään Urban Movements Companyn tyylikäs risteily Cruisin’. Ilta huipentuu nykytanssin ja katutanssin taistoon, kun Urban Movements Company haastaa tanssiryhmä Off/Balancen teoksessa Tanssibattle. Lisäksi katsojien mieltä keventää Teatterikoneen Laulukone. Klubitunnelman takaavat klubiemäntä Liisa Tirkkonen sekä Teatterikoneen huolettomat tädit Marketta ja Birkitta.

 

Urban Movements Company on Keski-Suomen nimekkäin katutanssiryhmä ja yksi harvoista ammattilaiskatutanssiryhmistä. Klubilla ryhmästä ovat mukana Sanaz Hassani, Liisa Tirkkonen, Pete Rahikainen ja Anni Minkkinen. Urban Movements Company esiintyy maaliskuussa myös Paluu elämään –hyväntekeväisyystapahtumassa.

 

Tanssiryhmä Off/Balance on kahden jyväskyläläislähtöisen tanssijan Terhi Kuokkasen ja Elina Häyrysen perustama ryhmä, joka esiintyy ahkerasti ympäri Suomea sekä ensi kesänä myös mm. Saksassa International Tanzmesse nrw -tanssimessuilla.

 

UudenPolven klubi on urbaani pikkusisko suositulle UudenPolvenMuseon tanssitapahtumalle, jonka Keski-Suomen Tanssin Keskus järjestää elokuussa Säynätsalon teollisuusalueella. Klubin monitaiteellisessa ohjelmistossa esiintyy tanssitaiteen lisäksi muiden taiteenalojen keskisuomalaisia ammattilaisia. UudenPolven klubi järjestetään seuraavan kerran syksyllä.

 

Upean klubi-illan saa kokea hintaan 5 / 8 €.

Opiskelijoille myös ryhmälippu 20 € / 5 opiskelijaa.

Klubi Facebookissa: http://www.facebook.com/events/269050153171820/

 

Klubin järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus yhteistyössä Teatterikoneen ja Popparin kanssa.

Kesto: 1 h 0 min

http://www.facebook.com/events/269050153171820/
http://www.tanssinkeskus.fi
http://www.teatterikone.fi
http://www.jazz-bar.com

Takaisin listaukseen

Esitykset

21.3.2012 klo 21:30
Poppari
Jyväskylä


Etusivu » Esityskalenteri » 2012 » UudenPolven klubi

Etusivu   

English    Sivukartta    Palaute