Koko Suomi tanssii 2017 -hankkeen valmistelu käynnissä

ARTIKKELIT
Tanssin Tiedotuskeskus, 15.1.2016

Uusi vuosi on tuonut uusia tuulia myös Tanssin Tiedotuskeskukseen. Tanssin Tiedotuskeskus valmistelee vuoden aikana Suomen itsenäisyyden juhlavuonna toteutettavaa tanssin ohjelma- ja tapahtumakokonaisuutta, Koko Suomi tanssii 2017 -hanketta. Hanke on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

”Koko Suomi tanssii juhlistaa tanssin iloa. Moninainen ja osallistava ohjelma kutsuu kaikki suomalaiset tanssimaan yksin tai yhdessä. Samalla se lisää tietoisuutta tanssin merkityksestä ja mahdollisuuksista”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Pirjetta Mulari.

Kansainvälisten asioiden päällikkönä vuodesta 2005 toiminut Pirjetta Mulari luotsaa hanketta – käytännössä puolet työajastaan. Tällöin esimerkiksi kahdenkeskisille neuvontapalveluille on vähemmän aikaa. Hankkeen viestinnästä vastaa puolestaan tiedottaja Inka Reijonen. Myös muu toimisto osallistuu aktiivisesti hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen.

”Näkyvä hanke toteuttaa tehtäväämme tanssin alan aseman ja tunnettuuden edistäjänä, joten on luontevaa, että myös toimintamme painopiste siirtyy pariksi vuodeksi kotimaahan ja tähän hankkeeseen. Kansainvälisyys on yhä oleellinen osa toimintaamme ja olemassa olevat kumppanuudet ja toimintalinjaukset säilyvät”, kertoo toiminnanjohtaja Sanna Rekola.

Koko Suomi tanssii 2017 -hanketta koordinoi Tanssin tiedotuskeskus. Käytännössä hanke toteutetaan koko Suomen kattavana tanssin kentän yhteistyönä. Valmistelut ovat käynnistyneet vuoden alusta ja lisätietoa hankkeesta ja sen ohjelmasta on luvassa kevään 2016 aikana.

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Pirjetta Mulari, pirjetta.mulari(at)danceinfo.fi
Tiedottaja Inka Reijonen, inka.reijonen(at)danceinfo.fi