4X: Perhepäivä

Esitys|Tapahtuma|Koko perheelle

4X on uusi ja ainutlaatuinen kiertävä tanssitapahtuma, jonka toteuttavat neljä eri puolella Suomea toimivaa tanssiteatteria: Aurinkobaletti, Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Rimpparemmi ja Tanssiteatteri Raatikko. Esitykset nähdään samanlaisina tanssiteattereiden kotikaupungeissa Turussa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla. Kyseessä on kaksipäiväinen tapahtuma, jonka toinen tapahtumapäivä on suunnattu perheille.

Tanssiteatteri Raatikko: Hyppynarutus

Minimaalisilla keinoilla maksimaalinen teatterikokemus! Vuorovaikutteisen teoksen hahmot, Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aika pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat maailman korkeimmalle vuorelle Mount Everestille, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat jopa ikioman sirkusesityksen.

Tervetuloa mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidä varasi – saatat joutua huomaamattasi narutetuksi!

KOREOGRAFIA, ÄÄNISUUNNITTELU JA SKENOGRAFIA Jaakko Toivonen | TAITEELLINEN NEUVONANTAJA Sanna Silvennoin | ESIINTYJÄT Taru Koski ja Alma-Ruut Karjalainen | PUKUSUUNNITTELU Elina Tuomisto | HYPPYNARUTYÖPAJAT Maiju Mustonen | TUOTANTO Tanssiteatteri Raatikko

Kesto 45 min
Ikäsuositus 3–8-vuotiaat

4X on uusi ja ainutlaatuinen kiertävä tanssitapahtuma, jonka toteuttavat neljä eri puolella Suomea toimivaa tanssiteatteria: Aurinkobaletti, Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Rimpparemmi ja Tanssiteatteri Raatikko. Esitykset nähdään samanlaisina tanssiteattereiden kotikaupungeissa Turussa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla. Kyseessä on kaksipäiväinen tapahtuma, joka alkaa nuorille ja aikuisille suunnatulla Kolmen teoksen illalla. Toinen tapahtumapäivä on suunnattu perheille.

Tapahtuman verkkosivu

Facebook-tapahtuma

Esitykset

Osta lippu
Map

Aurinkobaletti, Manilla-teatteri

Itäinen Rantakatu 64, Turku

10.6.2023

14.00