4X: Perhesunnuntai

Tapahtuma|Koko perheelle

4X -kiertävä tanssitapahtuma ja Tanssiteatteri Rimpparemmin Perhesunnuntai tuo Kulttuuritalo Wiljamin lavalle Tanssiteatteri Raatikon koko perheen teoksen Hyppynarutus.

Tanssiteatteri Rimpparemmin Perhesunnuntai järjestetään toukokuussa 4X -kiertävän tanssitapahtuman yhteydessä. Tapahtumassa vierailee Tanssiteatteri Raatikko teoksellaan Hyppynarutus. Perhesunnuntai sisältää myös esityksen lisäksi muuta ohjeisohjelmaa, joka julkaistaan myöhemmin.

Minimaalisilla keinoilla maksimaalinen teatterikokemus!

Vuorovaikutteisen teoksen hahmot, Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aika pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat maailman korkeimmalle vuorelle Mount Everestille, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat jopa ikioman sirkusesityksen.

Tervetuloa mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidä varasi – saatat joutua huomaamattasi narutetuksi!

Koreografi Jaakko Toivonen hakee tanssiteoksiinsa usein inspiraatiota omasta lapsuudestaan. Lapsuudesta, jossa itsekeksityt seikkailut olivat kaikkein mieluisempia leikkejä. Hiekkalaatikko saattoi muuttua hotelliksi, vaatekaappi portaaliksi toiseen ulottuvuuteen ja pyörätelineet hevostalliksi. Leikin avulla voi koetella mielikuvituksen rajoja. Ja Hyppynarutus -tanssiteos tekee juuri sen!

Tanssiteatteri Raatikon Hyppynarutus-teos on osa 4X-tanssitapahtumaa, joka toteutetaan neljän eri puolella Suomea toimivan tanssiteatterin voimin neljässä eri kaupungissa keväällä 2023.

Esiintyjät Taru Koski ja Anna Päiväniemi
Koreografia, äänisuunnittelu ja skenografia Jaakko Toivonen
Taiteellinen neuvonantaja Sanna Silvennoinen
Puvustus Elina Tuomisto
Hyppynarutyöpajat Maiju Mustonen
Valokuvaus Sanna Lehto

Lisätietoa Rimpparemmin sivuilta

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuuritalo Wiljami

Urheilukatu 1, Rovaniemi

28.5.2023

15:00