4X | Tanssiteatteri Raatikko: Hyppynarutus

Tapahtuma|Koko perheelle

4X kiertävä tanssitapahtuma ja Tanssiteatteri Minimin Koko Perheen Kikatuslauantai tuovat Kuopioon vierailulle Tanssiteatteri Raatikon koko perheen teoksen "Hyppynarutus".

Tanssiteatteri Minimin perinteinen Koko Perheen Kikatuslauantai -tapahtuma järjestetään tällä kertaa kiertävän tanssitapahtuman 4X yhteydessä. Tapahtumassa vierailee Tanssiteatteri Raatikko teoksellaan Hyppynarutus. Kikatuslauantai sisältää myös esityksen lisäksi muuta ohjeisohjelmaa, joka julkaistaan myöhemmin.

Minimaalisilla keinoilla maksimaalinen teatterikokemus!

Vuorovaikutteisen teoksen hahmot, Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aika pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat maailman korkeimmalle vuorelle Mount Everestille, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat jopa ikioman sirkusesityksen.

Tervetuloa mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidä varasi – saatat joutua huomaamattasi narutetuksi!

Koreografi Jaakko Toivonen hakee tanssiteoksiinsa usein inspiraatiota omasta lapsuudestaan. Lapsuudesta, jossa itsekeksityt seikkailut olivat kaikkein mieluisempia leikkejä. Hiekkalaatikko saattoi muuttua hotelliksi, vaatekaappi portaaliksi toiseen ulottuvuuteen ja pyörätelineet hevostalliksi. Leikin avulla voi koetella mielikuvituksen rajoja. Ja Hyppynarutus -tanssiteos tekee juuri sen!

Tanssiteatteri Raatikon ja Hyppynarutus-teoksen vierailu Kuopiossa on osa 4X-tanssitapahtumaa joka toteutetaan neljän eri puolella Suomea toimivan tanssiteatterin voimin neljässä eri kaupungissa keväällä 2023.

Esiintyjät Taru Koski ja Anna Päiväniemi
Koreografia, äänisuunnittelu ja skenografia Jaakko Toivonen
Taiteellinen neuvonantaja Sanna Silvennoinen
Puvustus Elina Tuomisto
Hyppynarutyöpajat Maiju Mustonen
Valokuvaus Sanna Lehto

Lisätietoa Minimin sivuilta

Lisätietoa Kuopion kaupunginteatterin sivuilta

Sanna Lehto

Esitykset

Osta lippu
Map

Kuopion kaupunginteatteri, Maria

Niiralankatu 2 , Kuopio

20.5.2023

16.00