Anne Salmi – Inka-Leea Haatainen: Aika Matka

Koko perheelle

Aika Matka on lapsille ja perheille suunnattu tanssiteatteriteos, jossa pohditaan mihin aika katoaa. Avuksi etsintöihin löytyy aikakone, jolla tarinan henkilöt pääsevät unohtumattomalle retkelle ihmettelemään ja ihastumaan eri aikakausiin ja kulttuureihin - ehkä ajan merkityskin muuttuu seikkailun myötä.

Taasko se vanhempi puuhaa omiaan eikä minua huomaa, tuumaa sankarimme. Milloin olisi aika yhteisiin puuhiin, leikkeihin ja peleihin?

Aika Matka on lapsille ja perheille suunnattu tanssiteatteriteos, jossa pohditaan mihin aika katoaa. Avuksi etsintöihin löytyy aikakone, jolla tarinan henkilöt pääsevät unohtumattomalle retkelle ihmettelemään ja ihastumaan eri aikakausiin ja kulttuureihin – ehkä ajan merkityskin muuttuu seikkailun myötä. Mutta löytyykö yhteinen aika vanhempien kanssa? Lähde mukaan seikkailuun!

Aika Matka -esityksen jälkeen järjestetään kaikille halukkaille työpaja, jossa tutustutaan lisää tarinassa nähtyihin hahmoihin, jatketaan seikkailua teoksen lavasteissa sekä keskustellaan perheenjäsenten älylaitekäyttäytymisestä ja yhteisen ajan merkityksestä.

Anne Salmi – Inka-Leea Haatainen: Aika Matka
Torstai 24.1. klo 9.30
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 5€ // Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös 30min ennen esityksen alkua ovelta.

Teoksen työryhmä: Anne Salmi, Inka-Leea Haatainen, Elina Ström
Esityksen kesto: 20 minuuttia
Tapahtuman kokonaiskesto
: 60 minuuttia
Kohderyhmä
: 5-10-vuotiaat
Esityksen järjestäj
ä: Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Aika Matka -esitys on osa Kuopion kaupungin Pakkaspäivät-tapahtumaviikkoa.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Inka-Leea Haatainen

Esitykset

Osta lippu
Map

Sotku-teatteri

Suokatu 42/2, Kuopio

24.1.2019

9.30

Ensi-ilta