ANTI-festivaali: Alex Baczynski-Jenkins (PL/UK): The tremble

Koreografinen yhdistelmä kosketusta, intiimiyttä, menetystä ja yhteenkuuluvuutta.

Teos on osa Shortlist LIVE! -ohjelmistoa, ja taiteilija on ehdolla ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnonsaajaksi.

Katsojat otetaan sisään saapumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi esityksen alkuun varaamalla paikka! Osallistujia päästetään seuraamaan esitystä heti, kun paikkoja vapautuu kolmen esitystunnin aikana!

The tremble on neliosaisen The tremble, the symptom, the swell and the hole together -teoksen ensimmäinen osa. Teos on koreografinen yhdistelmä kosketusta, intiimiyttä, menetystä ja yhteenkuuluvuutta. Jokaisessa osassa on erityinen kehollinen sanasto, jonka kautta esiintyjät ovat yhteydessä intiimisti ja erillään ja suunnistavat subjektiivisuuden, ruumiillisuuden ja relationaalisuuden rajapinnoilla.

Tässä koreografiassa Baczynski-Jenkins kehittää sanastoja, jotka vaihtelevat mikrotason eleistä runoihin, sosiaaliseen tanssiin ja niiden yhdistelmiin. Hänelle on olennaista käyttää esitystä välineenä prosessissa, jota hän kutsuu ”muun-maailmallistamiseksi”.

Hoivan ja empatian osoitukset menettävät tavanomaisen käyttötarkoituksensa ja esitysmuotonsa, ja ne tuodaan esiin hienovaraisten eleiden, kommellusten ja tanssien kautta. Juonen sijaan on tunnepitoista juonittelua, joka tiivistyy pervoina kiintymyssuhteina esiintyjien välillä.

Lue lisää

Esitykset

Osta lippu
Map

Kuopion kaupungintalo

Tulliportinkatu 31, Kuopio

18.9.2021

13.00 - 16.00