ApinaFest! 2019 Ilkka Lampi: Puisto & Isät-pojat-työpajat

Koko perheelle

Sooloesitys PUISTO Ilkka Lammelta ja isät-pojat-työpajat esittäytyvät

Ilkka Lampi esiintyy PUISTO -tanssiesityksellään ja väliajan jälkeen nähdään tanssikoosteena Isä&poika -työpaja sekä poikien ryhmät (Vapaa Tanssikoulu). Kokonaisuus sopii lapsille ja nuorille sekä sisältää yleisölle kommentointimahdollisuuden sekä halukkaille kuperkeikkatyöpajan.

PUISTO on tanssitaiteilija ja pedagogi Ilkka Lammen sooloesitys. Teoksessa on liikettä ja esinettä on lähdetty tarkastelemaan fyysisen teatterin, tanssin ja nukketeatterin keinoin. Mitä mielikuvia tulee käsineestä? Entä löysästä liikkeestä? Tunnelma vaihtuu koomisesta, absurdiin ja odottavasta, melankoliseen. Mukana kulkee koko ajan huumorin pohjavire.

Väliajan jälkeen nähdään työpajakooste, joiden esiintyjinä ovat isät-pojat, ja tanssin perusopetusryhmien poikia. Tutkija-tanssitaitelija Isto Turpeinen ja tanssija Oskari Turpeinen (mm. Kinetic Orchestra, Vapaa Tanssikoulu, Vantaan Tanssiopisto) sekä tanssipedagogi Laila Nousiainen ovat vetäneet 2010-luvulla poikien tanssitunteja, isä-poika-työpajoja ja ns. etsivän kulttuurityön hankkeita. Näistä ryhmistä osa esiintyy tulevan kesän 50. Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin poikaleirien juhlateoksessa ”Ju-Ju!”.

ApinaFest! 2019

Nelma Vapaa-Jää

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuurikeskus STOA

Turunlinnantie 1 Itäkeskus, Helsinki

31.3.2019

14:00

Ensi-ilta