BAD HOUSE | Aitana Cordero: Aequilibria-työpaja

Aequilibria-työpajassa työstetään olemisen ja yhdessä jakamisen teemoja sekä pidetään kokonaisvaltaisesti huolta itsestämme ja toisistamme.

Kun meiltä puuttuvat kosketus, kehon aistimukset ja kollektiivisuus, kuinka voimme saavuttaa intiimit kokemukset etäisyyden päästä ja rakentaa yhteenkuuluvuutta?

Kolmipäiväinen työpaja toteutuu Zoom-palvelun avulla ja sisältää yksilöllisiä ja jaettavia tehtäviä ja harjoitteita. George Perecin Species of Spaces and Other Pieces -teosta hyödyntäen lähdetään kokeelliselle matkalle mikrosta makroon, aina kaukaisiin universumeihin asti. Matkan varrella ammennetaan syvällisesti ja hienovaraisesti erilaisista teemoista, kuten planeetat, taikuus, nälkä, ruoho, tuuli, kartat, luottamus-tai-epäluottamus, kuunteleminen ja halu. Zoom-palvelu toimii kokoontumispaikkana, mutta kysessä ei ole virtuaalinen työskentely.

Työpaja on avoin kaikille!

Osallistujat tulevat saamaan lisätietoa ennen työpajan alkua. Pyydämme ottamaan huomioon, että kyseessä on 3-päiväinen prosessi ja osallistujien odotetaan sitoutuvan kaikkiin kolmeen kertaan.

15. ja 16.4. klo 17-20 & 17.4. klo 11-15 | hinta 10-20€
Tapahtuu osittain Zoom-palvelussa.
Ilmoittaudu mukaan 13.4. mennessä.

Työpaja on osa Mad House Helsingin tuottaman BAD HOUSE -festivaalin ohjelmistoa.

BAD HOUSE -festivaali

Aitana Cordero

Esitykset

Map

Verkossa

Online, Global / Helsinki

15.4.2021

17:00

16.4.2021

17:00

17.4.2021

11:00