BAD HOUSE | Florence Peake: CRYSTALS. INVENTORY. FEROCIOUS MATCH.

Kolmen lyhyen videon sarja sydänten särkymisestä vuonna 2020.

Kolmen videon sarja käsittelee surua, luopumista ja sydänten särkymistä tänä merkillisenä aikana. Videot kiinnittyvät eriskummallisiin tapoihimme heijastaa tunnetilat erilaisiin kohteisiin selättääksemme murheet. Triptyykki muodostaa kertomuksen särkyneen sydämen korjaamisesta.

Crystals on yhden oton lähikuva rinnoista, jotka pyrkivät vaivalloisesti liikuttamaan kivenmurikoita, kristallin paloja ja pikkukiviä yhteen.

Inventory on lähikuva kädestä, joka kirjoittaa ja poistaa tekstin samalla kun teksti luetaan. Se on melkein kuin kirje, emotionaalinen luettelo esineistä, arkkitehtuurista ja tiloista, jotka muistuvat mieleen heti menetyksen jälkeisinä viikkoina.

Ferocious Match
kuvattiin spontaanisti myrskyssä, pajupuun luona. Myrsky kohtaa sisäisen tunnetilan. Myrsky ja puut tarjoavat seuraansa menetyksen keskellä.

Videoteossarja on osa BAD HOUSE -festivaalin ohjelmistoa, ja se julkaistaan 17.4. klo 19:00. Ilmoittautumislomake aukeaa festivaalin nettisivuilla teoksen julkaisuajankohtana. Ilmoittautuneille lähetetään linkki videoihin. Teos on katsottavissa 25.4. asti.

BAD HOUSE -festivaali

Florence Peake

Esitykset

Map

Verkossa

Online, Global / Helsinki

17.4.2021

19.00