Barcelona Flamenco Ballet: Storm of Love

Tapahtuma

‘Storm of Love’ on tarina puhtaasta rakkaudesta intiimissä ilmapiirissä, täynnä voimaa. Tanssi ylistää jokaista maisemaa ja kuljettaa meitä perinteisten, arvostettujen tanssityylien paloon. Rakkaus ja intohimo paljastuu jokaisessa askeleessa, jokaisessa hiljaisessa hetkessä, jokaisessa musiikkia täynnä olevassa liikkeessä, jokaisessa kävelyssä.

Me kaikki kuulemme mielipiteitä rakkaudesta.Sanotaan, että nuorena sekoitat intohimon rakkauteen. Voiko olla, että todellisella rakkaudella olisi joku ikä?

Tämä teos on rakkaustarina kahdesta hullusti rakastuneesta nuoresta tanssijasta. Oikukas kohtalo saattaa heidät yhteen murrosiässä ja aiheuttaa heidän suhteeseensa suuria ongelmia. Riitoja, julmuutta, mustasukkaisuutta, myrkyllisyyttä, vieraantuneisuutta, mutta myös paljon intohimoa, halua, rakkautta, läheisyyttä ja myös yksilöllisyyttä suhteessa rakkauteen.

Voiko olla, että nämä kaksi nuorta ovat todella rakastuneita vai johtuuko kaikki vain iästä ja hetken mielijohteesta?

Tämä on tarina, jossa yritämme ilmaista rakkauden metaforaa voiman, hallinnan puutteen ja myrskyn aiheuttamin vahingon keinoin. Kyseessä ei ole koko rakkauden määritelmä, sillä jos rajoittaisimme sitä, se ei heijastaisi koko elämää. Voisiko olla niin, että myrskyn jälkeen tyyntyy?

‘Storm of Love’ on tarina puhtaasta rakkaudesta intiimissä ilmapiirissä, täynnä voimaa. Tanssi ylistää jokaista maisemaa ja kuljettaa meitä perinteisten, arvostettujen tanssityylien paloon … tango, la soleà, buleriàs, alegrias, … Rakkaus ja intohimo paljastuu jokaisessa askeleessa, jokaisessa hiljaisessa hetkessä, jokaisessa musiikkia täynnä olevassa liikkeessä, jokaisessa kävelyssä.

Lisää tietoa esityksestä

Teatterin nettisivu

Barcelona Flamenco Ballet

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuuritalo Virta

Virastokatu 1, IMATRA

27.7.2023

19.00