City Street Jam

Tapahtumat

CityStreetJam on matalan kynnyksen rentomielinen yhteinen jamittelusessio kaikille katutanssilajien harrastajille.

CityStreetCup on nyt CityStreetJam!

CityStreetJam on matalan kynnyksen rentomielinen yhteinen jamittelusessio kaikille katutanssilajien harrastajille.

Tapahtumassa on vapaan tanssiajan ja ringittelyn lisäksi yksi kilpailukategoria / tapahtuma ja kategoria vaihtelee kerrasta toiseen. Jokaisella CityStreetJamilla on myös oma teemansa. Ensimmäinen teema on: ”CityStreetJam – The new era”. Aloitamme puhtaalta pöydältä ja muutamme hieman tapahtuman luonnetta.

Vähemmän kilpailua – enemmän vapaata tanssiaikaa. Vähemmän tapahtumaan osallistuvien erottelua katsojiin ja kilpailijoihin – enemmän yhdessä tekemistä ja tanssin iloa. Vähemmän jännitystä – enemmän rentoa nautiskelua.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki katutansseista kiinnostuneet, oli tavoitteesi sitten kilpailla, katsoa, tutustua uusiin ihmisiin tai nautiskella hyvästä musiikista!

TAPAHTUMAN TAVOITE

CityStreetJamin tärkein tavoite on yhteisöllisyys ja toivommekin että jokainen osallistuja, niin katsoja, kilpailija kuin muuten vain jorailijakin pystyisi olemaan yhtä lailla osa tapahtumaa.
Tämän ajatuksen tiimoilta vähennämme istumapaikkoja reilusti edellisiin tapahtumiin verrattuna ja kannustamme kaikkia tapahtumaan saapuvia tulemaan osaksi rinkejä. Tämä ei tarkoita sitä, että jokaisen paikalle saapujan täytyy osallistua rinkiin tanssimalla, vaan reunalla saa olla ihan vain katsojankin roolissa. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että osallistut millä tapaa tahansa niin kaikille ringissä käyville tanssijoille ollaan läsnä ja kannustavia.
Jos seisominen on sinulle haastavaa/mahdotonta, tuomme tietysti sinulle tuolin ja pidämme huolta, että pystyt osallistumaan tapahtumaan yhtä lailla kuin muutkin. Me Citydancessä haluamme myös tehdä katutanssikulttuuria laaja-alaisesti tutuksi. Mikäpä olisi oivallisempi tapa tutustuttaa harrastajat lajiin liittyvään yhteisöllisyyteen ja toisten kannustamiseen, kuin tällainen tapahtuma.

KISAINFO
Ajankohta: Lauantai 20.11.2021 klo 15:00-19:00
Tapahtumapaikka: Tanssikeskus Citydance / PopUp, Tyrnäväntie 16 D (Limingantulli), 90400 Oulu

OSALLISTUMISMAKSUT
Kilpailijan osallistumismaksu: 1 sarja / 10,-

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu verkkokaupassa: http://extweb137.dlsoftware.com/index.php?func=cr…
Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 14.11.2021
Jälki-ilmoittautumisista peritään 5 euron lisämaksu. Jälki-ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 17.11. Citydancen asiakaspalveluun citydance@citydance.fi
Kilpailuun tulee ilmoittautua verkkokaupan kautta omilla verkkokauppatunnuksilla. Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.
Jos et ole rekisteröitynyt, tee se ensin ja ilmoittaudu sitten. Maksu tulee hoitaa verkossa.

KILPAILUSARJAT
3vs3 crew battle (ryhmän koko voi vaihtua jos ilmoittautuneita tulee suunniteltua enemmän / vähemmän)
Ryhmät kasataan ilmoittautuneista paikan päällä.

IKÄRYHMÄT
Kaiken ikäiset ovat tervetulleita niin kisaamaan kuin katsomaan

SÄÄNNÖT
Crew battle
Avoin ikäsarja, kuka vain voi osallistua.
Kategoriaan ilmoittautuneista muodostetaan tiimit paikan päällä.
Kisakoordinaattori arpoo ryhmät, mutta pidättää oikeuden tarkistaa, että ryhmiin osuu taitotasollisesti sekä ikäluokkaan katsoen tasaisesti porukkaa. Ryhmien kokoonpanot ilmoitetaan osallistujille ennen ensimmäisen kierroksen alkua ja tiimeillä on hieman aikaa hioa battle taktiikoitaan. Battle kestää 10 minuuttia, jonka aikana DJ soittaa Hip Hop- sekä Funk-musiikkia ja tanssijat tanssivat yksitellen niin monta runia kuin ehtivät. Ryhmä päättää yhdessä tanssivuorojen järjestyksen. Yksittäisen vuoron saa käyttää myös pari- / ryhmäkoreografian tanssimiseen. Runeja ei kelloteta, eli jokainen saa tanssia sen aikaa kuin haluaa, mutta ehdoton suositus on max 1,5 min / vuoro.
Tuomarointiperusteina ovat ryhmän yhteishenki, musiikin kuuntelu sekä meininki.

PÄÄSYLIPUT
Pääsyliput 8€. Lippuja myydään ennakkoon asiakaspalvelussamme maanantaista 11.10. alkaen ja myös tapahtumapäivänä, mikäli niitä on vielä jäljellä.

TUOMARIT
Matti DeJong
TBA
TBA
DJ: Fairwax
MC:

ALUSTAVA AIKATAULU
15.00 Ovet auki – tapahtuman avaus
DJ soittaa Hip Hop ja Funk-musiikkia – vapaa lattia
15.30 Crew battlen ryhmien arvonta ja julkistus
16.00 Battle 1 & Battle 2
16.30 DJ soittaa Hip Hop ja Funk-musiikkia – vapaa lattia
17.00 Battle 3 & Battle 4
17.30 DJ soittaa Hip Hop ja Funk-musiikkia – vapaa lattia
18.00 Semifinaali battle & Finaali battle
Palkintojen jako
DJ soittaa Hip Hop ja Funk-musiikkia – vapaa lattia
19.00 Tapahtuma päättyy – Kiitos kaikille!

FB-eventti

Esitykset

Map

Tanssikeskus Citydance

Tyrnäväntie 16, Oulu

20.11.2021

15:00-19:00