Company Uusi Maailma: Hazmat Hole

Baletti

Company Uusi Maailma toteuttaa harvinaislaatuista elävää esittävää taidetta korona-aikanakin: Hazmat Hole on monitaiteinen lyhytteos, jota esitetään Galleria Hopassa Jyväskylässä 16.-29.5.2020

Yksi katsoja kerrallaan. 64 näytöstä. 64 katsojaa.

Hazmat Hole – kokemus on Escape Room -logiikan, ITE -labyrintin ja tilainstallaation hybridi. Mystiikkaa, perusaisteja ja korkeaestetiikkaa. Se on henkilökohtainen, seikkailullinen ja intiimi henkinen sekä konkreettinen labyrintti, jonka kukin katsoja käy yksin läpi esitystilassa kulkien.

Esityksen pääesiintyjinä ovat lähibaletisti ja valoteos, sekä yhtä kokonaisvaltaisesti tilan visuaaliset elementit, videot, musiikki ja äänitaide. Katsoja ja esiintyjä ovat harvinaislaatuisen lähellä toisiaan, mutta muoviseinien välityksellä yhtä lailla toisistaan kaukana.

Esityksen toteutuksessa on huomioitu korona-ajan hygieenisuus- ja turvaväliohjeet sekä kokoontumisrajoitukset. Nämä myös yhdistyvät esityksen visuaalisessa, taiteellisessa, tuotannollisessa ja teknisessä toteutuksessa.

Kokemuksen kesto 15 minuuttia. Soveltuu yli 15 -vuotiaille. Esitys sisältää voimakkaita teatterielementtejä.

Liput (14/8/3) vain netissä ennakkomyyntinä. Ei ovimyyntiä.

peruslippu 14 €
alennuslippu 8 € (opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö/siviilipalvelus, työtön)
Sirkusyhdistys Circus Uusi Maailma ry:n jäsenet 3€
Alennustodistukset esitettävä pyydettäessä.

Tukijat: Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto, Taiteen edistämiskeskus, Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen maakuntarahasto

Teossivu

Oona Ahokas

Esitykset

Osta lippu
Map

Galleria Hoppa

Kauppakatu 8, 40100 Jyväskylä

16.5.2020

17:00

Ensi-ilta

29.5.2020

17:00