Cruising for Art

Brian Lobelin luoma klubikonsepti, jossa esiintyvät suomalaisen tanssitaiteen kirkkaimmat tähdet

Helmikuussa 2016 ensimmäistä kertaa Suomessa Kaapelitehtaan Pannuhallissa järjestetty taidetta ja ilonpitoa juhlistava Cruising for Art -klubi hurmasi kävijänsä!

Nyt Cruising for Art on entistä hienompi ja isompi: lokakuussa diskopallot välkkyvät Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa!

Klubilla ovat esiintymässä Suomen tanssitaiteen valloittavimmat taiteilijat: flamencotanssija Kaari Martin & nykytanssija Auri Ahola, kilpatanssijat Jussi Väänänen ja Katja Koukkula, voguing-tanssija Anneli Kanninen, nykytanssija Laura Pietiläinen, Kansallisbaletin tanssija Jouka Valkama, break-tanssija Anniina Tikka ja katutanssija Mette Linturi. lllan aikana nähdään myös koko yleisölle esitettäviä Tähtihetkiä!

Hosteina toimivat Kaari Martin ja lontoolainen performanssitaiteilija Season Butler. Musiikista ja tunnelmasta pitävät huolen huikeat taidekollektiivi La Persén dj:t!

Cruising for Art on Lontoossa vaikuttavan newyorkilaisen esitystaiteilijan Brian Lobelin luoma klubikonsepti, joka sulauttaa yhteen taiteen, viihteen ja yöelämän.

”Ilkikurinen elävä installaatio”, kirjoitti The Guardian -lehti. Me allekirjoitamme ja lisäämme: syksyn erikoisin, hienoin ja taiteellisin klubi, jota ei vaan voi jättää väliin!

Liput ennakkoon 12 euroa, ovelta 15 euroa. K-18.

Tanssin talo

Pekka Mäkinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Merikaapelihalli, Kaapelitehdas

Tallberginkatu 1, Helsinki

14.10.2016

21-02