DANCE ALL YEAR LONG | Kati Raatikainen

Nykytanssi

Tanssia koko vuosi: 12 lokaatiota, 12 projektia Kokkolassa 2020

DANCE ALL YEAR LONG on 12 kuukautta kestävä residenssiohjelma, joka matkustaa eri kaupunkeihin, kutsuen paikallisia ja vierailevia tanssitaiteilijoita työskentelemään kahdeksi viikoksi. Residenssin päätteeksi taiteilijat jakavat taiteellisen työnsä paikallisille.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

Untitled encounters (työnimi)

Esitystaiteilija Kati Raatikainen tutkii työssään kuinka rakentaa soolotyöskentelystä syntyvästä liiketutkimuksesta osallistumiseen kutsuva ja katsojalle/osallistujalle kokemuksellinen koreografia, kohtaamisen tila.

Raatikainen asettuu kanssaliikkujaksi ja kosketettavaksi, katsottavaksi ja kuultavaksi, kaikin tavoin eri etäisyyksiltä aistittavaksi. Hän etsii tapaa esiintyä esikokijana, johdattelijana.

Taide Vionojan galleriayleisö on alusta saakka mukana koreografian rakentumisessa ja prosessi on sillä tavalla jaettu ja yhdessä eletty. Harjoitusten lomassa Raatikainen keskustelee katsojien kanssa heidän kokemuksistaan.

La 11.7. klo 14

Esitykseen vapaa pääsy
Taide Vionoja, Ullava (Kokkola)

Esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen.

Koreografia ja tanssi: Kati Raatikainen

Yhteistyössä: http://www.kolumbus.fi/marvio/

Yleisötilaisuuksiin valtioneuvoston rajoitusten mukainen yleisömäärä. Projektien toteutumiseen COVID-19-pandemia-varaus. Ilmoittaudu katsojaksi esityksiin: eleni@danceallyearlong.com

Hankkeen kotisivut

Lokaatio

Taiteilija

Anni Rissanen

Esitykset

Map

Taide Vionoja, Ullava

Haapalantie 121, 68380 Yli-Ullava

11.7.2020

14:00