DANCE ALL YEAR LONG | Liselotte Singer & Marc Philipp Gabriel

Tanssia koko vuosi: 12 lokaatiota, 12 projektia Kokkolassa 2020

DANCE ALL YEAR LONG on 12 kuukautta kestävä residenssiohjelma, joka matkustaa eri kaupunkeihin, kutsuen paikallisia ja vierailevia tanssitaiteilijoita työskentelemään kahdeksi viikoksi. Residenssin päätteeksi taiteilijat jakavat taiteellisen työnsä paikallisille.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

WHERE WE ARE NOW
(Siirretty toukokuulta!)

Lilo ja Marc elävät jokapäiväisessä passiivisessa aktivismissa. Se on radikaalia yhdessäoloa mikä ei ole kertakäyttöistä, vaan se perustuu yhteiseen vastuuseen ja huolenpitoon. Me olemme vakuuttuneita siitä, että meidän taiteellinen työskentelytapamme ovat poliittisesti ja sosiaalisesti oleellisia tänä päivänä.

WHERE WE ARE NOW Kokkolassa jatkaa samaa radikaalisen empatian tutkimista. Esityksen ydin keskittyy improvisaatioharjoitukseen, jossa teemme samaa asiaa kolme tuntia. Tämä näennäisesti lattea harjoitus nostaa syviä henkilökohtaisia ja sosiaalisia kysymyksiä, kuten liikummeko aivan samalla tavalla ja onko se edes mahdollista, tunnemmeko samoja tunteita, olemmeko osa samaa tilannetta vai olemmeko tulevaisuudessa?

To 20.8. klo 18

Vapaa pääsy
Kahvila Saha

Esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen.

Koreografia ja tanssi: Liselotte Singer (FR/DE), Marc Philipp Gabriel (DE)

Lisätietoa esityksestä ja hankkeesta: https://www.danceallyearlong.com/fi

Yhteistyössä: http://www.kahvilasaha.fi/

Yleisötilaisuuksiin valtioneuvoston rajoitusten mukainen yleisömäärä. Projektien toteutumiseen COVID-19-pandemia-varaus. Ilmoittaudu katsojaksi esityksiin: eleni@danceallyearlong.com

Hankkeen kotisivut

Lokaatio

Lilo & Marc

Esitykset

Map

Kahvila Saha, Kokkola

Sahakatu 8, 67800 Kokkola

20.8.2020

18:00