Dance Health Finland: 20-vuotisjuhlagaala

Dance For Life juhlistaa elämän eri sävyjä, luomisvimmaa ja tanssia, joka kuuluu meille kaikille. Isänpäivän gaala juhlistaa Dance Health Finland -yhdistyksen 20-vuotisjuhlaa.

Tanssi uhmaa vanhaa ja luo uutta. Se muodostaa kanavia ajattelulle ja toiminnalle, muuttaa tapoja olla ja elää. Dance For Life -gaalassa esillä ovat monenlaiset taiteen keinot, näkemykset ja ihmiset.

Upeiden esiintyjien joukossa nähdään muun muassa Tero Saarinen Companyn duetto, jonka esittävät tanssijat Natasha Lommi ja Pekka Louhio, tanssia ja akrobatiaa saumattomasti teoksissaan yhdistelevät Saku Mäkelä ja Riia Kivimäki, liikkeellisiä ääriajoja tutkiva Kinetic Orchestra, Dans för Parkinson -ryhmä Tukholmasta, Minna Tervmäki ja Anni Jokimies sekä Balettioppilaitos.

Ohjelmisto päivittyy.

Dance For Life -juhlagaala:
• su 14.11.2021 klo 15, Aleksanterin teatteri
• Kesto: n. 90 min, ei väliaikaa.
• Liput (2.8.2020 alkaen): https://www.lippu.fi/eventseries/name-2967788
tai Aleksanterin teatterin lipunmyynti (puh. 09 676 980, myynti@aleksanterinteatteri.fi).
• Lippujen hinnat: 45€ peruslippu / 35€ DHF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät sekä 20 vuotta tanssilääketiedettä Suomessa – juhlaseminaarin osallistujat.
• Osoite: Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki.
• Saavutettavuus: Katsomossa on 3 pyörätuolipaikkaa kevyille pyörätuoleille (max. leveys 74cm). Jos olet saapumassa pyörätuolilla, ota ennen varausta yhteys teatteriin (puh. (09) 676 980).
• Tuotanto: Dance Health Finland Ry, Art Fysio Oy.

Lisätiedot ja kysymykset:
dhf@dhf.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlistamaan Dance Health Finland –yhdistyksen 20-vuotista taivalta!

– – – – – – – – – –
Dance Health Finland (DHF) on vuonna 2000 perustettu yhdistys, joka pyrkii edistämään tanssijoiden sekä sirkuslaisten ja näiden alojen opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vuonna 2021 DHF juhlii 20-vuotista taivaltaan.

Dance For Life on osa DHF:n marraskusssa järjestämää kansainvälistä juhlaseminaaria: 20 vuotta tanssilääketiedettä Suomessa. Kaksipäiväinen seminaari järjestetään 12.-13.11.2021. Seminaari esittelee tanssitieteen ja tanssilääketieteen saavutuksia parin viime vuosikymmenen ajalta sekä nostaa esille tämän hetken ajankohtaisimpia teemoja näiltä aloilta. Tilaisuuteen saapuu jakamaan ajatuksiaan joukko oman alansa merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Perjantain seminaarikielenä on pääosin suomi, lauantaina luennot pidetään englanniksi. Seminaariin voi osallistua halutessaan myös etäyhteydellä. Seminaarin ohjelma- ja ilmoittautumistiedot löytyvät osoitteesta www.dhf.fi.
– – – – – – – – – –

www.dhf.fi

Tuuli Pursiainen

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

Bulevardi 23-27, Helsinki

14.11.2021

15:00