Dance Off Tampere

Baletti|Nykytanssi|Koko perheelle

Uusi ennakkoluuloton tanssifestivaali Tampereella, joka kokoaa tanssikansan Kuivaamon tehtaalle nauttimaan tanssin upeasta tarjonnasta. Mukana vierailevia opettajia kotimaasta ja ulkomailta.

Dance Off Tampere kerää tanssin rakastajat yhteen

Dance Off Tampere on Tampereen Hiedanrannassa lauantaina 26. elokuuta järjestettävä tanssifestivaali, joka kokoaa kulttuuritila Kuivaamon katon alle ennakkoluulottomasti eri tanssilajit ja tanssin rakastajat.

Tapahtuma on tanssin ammattilaisten ja harrastajien yhteinen festivaali, jossa kaikki ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta pääsevät ihastelemaan, kokeilemaan ja kokemaan erilaisia tanssityylejä upeassa, historiallisessa tehdasmiljöössä Tampereen keskustan tuntumassa. Festivaalin pääohjelmiston lisäksi tamperelaiset tanssikoulut esittelevät eri tanssilajeja, joihin festivaalivieraat voivat osallistua niin fyysisesti että katsojina.

Dance Off Tampere -festari saa vieraita muun muassa Hollannista ja New Yorkista! Vogue- sekä afrikkalaisen tanssin opettaja Ousmane Wiles saapuu New Yorkista yhdessä kommentaattori Jack Mizrahin kanssa pitämään workshoppeja ja tuomaroimaan iltabileiden ”Video Killed The Radio Star” – Vogue Ball -kilpailua.

Hollantilaisen urbaani Dutch Monsters –ryhmän tanssija-koreografit Ana Hazler ja Remy Tilburg opettavat workshop-muotoiset Urban Style -tanssitunnit tapahtumassa sekä erilliset tunnit sunnuntaina.

Avoimen haun kautta Dance Off Tampere -tapahtumaan on valittu neljä suomalaista tanssiteosta, jotka toteutetaan tapahtumassa yhdessä Swäg ry:n valosuunnittelijoiden kanssa. Koreografian ja äänimaailman mukaan suunniteltu valo- ja videotekniikka nostavat tanssin uudelle tasolle.

Kesän 2017 aikana festivaali tulee ihmisten keskuuteen tanssitempauksilla ympäri Tamperetta. Dance Off Tampere toteuttaa flash mob -tyylisiä esityksiä ja jakaa tietoa festivaalista. Festivaali haluaa pienentää kynnystä niin harrastajien kuin ammattilaisten välillä, sekä yleisön että esiintyjien välillä. Festivaaliviikonlopun aikana tapahtuu tanssikouluissa ja Tampereella myös muuta tanssiin liittyvää ohjelmaa, johon yleisö pääsee osallistumaan. Festivaalialueella järjestettävistä workshopeista osa on suunnattu ammattilaisille, joten festivaali toimii myös erinomaisena koulutusmahdollisuutena.

https://danceofftampere.com

https://www.facebook.com/danceofftampere/?fref=ts

Wilma Kurumaa

Esitykset

Osta lippu
Map

Kuivaamo, Hiedanranta, TAMPERE

Lielahdenkatu 10, Tampere

26.8.2017

13:00-02:30