DJ Mölytoosa ja Mummu Livestream

Koko perheelle

Kurkista radioasema Pölymölyn studioon omasta olohuoneestasi!

DJ Mölytoosa ja Mummu striimaavat vauhdikkaan aamulähetyksensä keikalla.fi -sivulle lauantaina 17.4. klo 11. Livestriimissä katsoja pääsee Pölymölyn studioon näkemään kommelluksia ja vastoinkäymisiä, jotka eivät onneksi radiokuuntelijoille välity. Yksi katseluoikeus maksaa 12€ ja sillä esityksen voi katsoa vaikka koko perhe!

Radioasema Pölymölyn pääkuuluttelijana toimii DJ Mölytoosa, joka on perinyt radioaseman sekä ylevän äänensä isältään, Megahertsi Mölytoosalta. Pölymölyn toisena kantavana voimana häärii kärppääkin nopeampi Mummu, joka muistuttaa enemmän punkkaria kuin perinteistä isoäitiä.
Pölymölyn ohjelmat ovat kokeilevia ja ennakkoluulottomia. Lähetyksessä tanssitaan, leivotaan ja osallistutaan jopa olympialaisiin. Uutiset luetaan laulaen ja Kilauta kaverille -ohjelmaan saadaan vieraaksi herra Odobenus Rosmarus eli Mursu.

DJ Mölytoosa ja Mummu livestreamin toteutukseen tarvitaan myös katsojien apua! Radiokanavaa vaivaa uutispula ja matkakuume. Katsojia pyydetään lähettämään itse kirjoittamiaan uutisia Pölymölyn uutistoimitukselle sekä itse piirtämiään mielikuvitusmatkakuvia, joiden avulla lähetyksessä sukelletaan ennenkokemattomiin maailmoihin. Uutisia ja matkakuvia voi lähettää 12.4. saakka osoitteeseen: info@glimsgloms.fi. Radiotoimitus valitsee niistä osan lähetykseen.

Esityksen kesto on 45 min.
Ikäsuositus: 4+

glimsgloms.fi

Ari Kauppila

Esitykset

Osta lippu
Map

keikalla.fi

Online, Suomi

17.4.2021

11.00