Dreams of Replay

Nykytanssi

Uudessa Dreams of Replay -teoksessa Susanna Leinosen nerokas liikkeellinen kerronta vie katsojan ajatuksia herättävälle matkalle.

“Susanna Leinosen ensi-ilta on aina tapaus.“
– Helsingin Sanomat

Koreografi Susanna Leinonen on tunnettu vahvasta fyysisestä liikekielestä, loppuun asti hiotuista yksityiskohdista ja vaikuttavasta visuaalisuudesta.

Uudessa Dreams of Replay -teoksessa rap-artisti Kasperi Laineen säveltämä musiikki ja Leinosen nerokas liikkeellinen kerronta vie katsojan ajatuksia herättävälle matkalle. Vahvempi tietoisuus toimintamme seurauksista ajaa katsomaan ajassa taaksepäin ja punnitsemaan tehtyjä valintoja.

Uudessa teoksessa Leinonen on palannut aiempiin töihinsä. Hän on rakentanut uuden teoksen kuuntelemalla vanhoja materiaaleja, muistellen, analysoiden ja tutkien aiempien teostensa liikekieliä. Hän ei ole uudelleenkäyttänyt materiaaleja, vaan matka menneeseen on luonut oman ainutlaatuisen maailmansa.

Teoksessa Dreams of Replay minimalistinen lavastus kohtaa omintakeiset hahmot ja valosuunnittelu (Kalle Ropponen) viimeistelee vaikuttavan ja tehokkaan visuaalisuuden. Katsojan on pakko katsoa takemmin, ja tutkia, mitä todella näyttämöllä näkee.

Susanna Leinonen Company on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista tanssiryhmistä. Se on vieraillut yli 22 maassa ja teosten työryhmä on aina koostunut oman taiteenalansa huipputekijöistä. Ryhmän tanssijat ovat lisäksi keränneet laajaa kiitosta taidokkaalla fyysisellä ilmaisullaan. Uransa aikana Susanna Leinosen on saanut lukuisia merkittäviä palkintoja ja hänen teoksiaan on esitetty useiden kansainvälisten baletti- ja nykytanssiryhmien ohjelmistossa.

Susanna Leinonen Company

Jonas Lundqvist

Esitykset

Osta lippu
Map

Kulttuuritalo Martinus

Martinlaaksontie 36, Vantaa

7.11.2017

19:00

9.11.2017

19:00