Elina Hauta-aho & työryhmä: Newsflash

Elina Hauta-ahon uusin teos Newsflash sukeltaa uutisvirtaan kehollisena kokemuksena ja tilanteena. Tietomassa lävistää kokijansa jättäen jälkeensä jännitteitä. Newsflash -tanssiteos on tila, jossa voimme tarkastella ja purkaa näitä kohtia.

Soluissamme elää myös menneen maailman uutiset: aiempien sukupolvien kokemukset sodista, evoluution vaiheiden jäljet, sanallistamattomat ilot ja surut. Mitä jos kaikki uutiset voisi antaa virrata lävitse? Voisimmeko antautua jatkuvalle keholliselle muutoksen ja muuntautumisen tilalle?

Newsflash -teoksen työryhmään kuuluvat Elina Hauta-aho (koollekutsuja, koreografia, tanssi), Pia Lindy ja Kati Raatikainen (koreografia), Nanni Vapaavuori (valosuunnittelu),
Suvi Hänninen (pukusuunnittelu), Eero Savela (äänisuunnittelu).

Esitykset ovat su 26.11. klo 15, ma 27.11 klo 19 ja ke 29.11 klo 19. Esityspaikka on Pitskun Kulttuurikirkko osoitteessa Henrikintie 25 A, 00370 Helsinki.
Liput 10/15e. Lippuvaraukset paivi@kulttuurikirkko.net
ja tuntia ennen ovelta.

Taiteellista työtä ovat tukeneet Helsingin Kulttuurikeskus ja Taiteen edistämiskeskus. Teos saa ensi-iltansa osana Pitskun Kulttuurikirkon 10-vuotis Juhlasyksy-ohjelmistoa.

Esitykset

Map

Pitskun Kulttuurikirkko

Henrikintie 25 A, Helsinki

29.11.2017

19:00