Energpriests: A Sharing

A Sharing muodostaa tilan, esitystapahtuman, joka mahdollistaa paikan tulla liikutetuksi, osallisuuden kokemuksesta käsin. Esitys kysyy ja havainnoi omien rajojen, vaikuttimien ja estojen tuntua, sitä mitä ne ovat kehossa ja sitä miten ne muuttuvat, kun meitä katsotaan.

A Sharing on klubimainen tilanne, jossa esiintyjät virittävät tilan kehollisuuden taajuudelle. Osa esityksestä on kevyesti osallistavaa ja korostaa jokaisen oikeutta säädellä itse osallistumisen määrää. Energpriests tanssii energiaa liikkeelle. A Sharing:ssa se tutkailee esitanssia jakamisen ja virittämisen tilanteena. Esityksessä havainnoidaan omien rajojen, vaikuttimien ja estojen tuntua, sitä mitä ne ovat kehossa ja sitä miten ne muuttuvat kun meitä katsotaan.

Työpajassa osallistujat pääsevät perehtymään ryhmän työskentelyyn keskustelun ja erilaisten keholliseen kuunteluun keskittyvien harjoitteiden kautta. Työskentelyssä eritellään mielen ja kehon impulssien seuraamista ja pyritään tulemaan tietoiseksi niiden joskus hyvinkin erilaisesta luonteesta.

Työpaja sopii kaikille tanssitaustaan katsomatta. Ikäsuositus yli 15-vuotiaille. Ota mukaan lämpimästi vaatetta, jota voit keventää tarvittaessa kun liikutaan, sekä juomapullo ja muistiinpanovälineet. Työpajan kesto on kaksi tuntia.

Ilmoittautumiset työpajaan:
https://goo.gl/forms/KZfPMUeNjmYzZZbG2

Energpriests on helsinkiläinen tanssijoista ja koreografeista koostuva kollektiivinen laboratorio. Kehollisen energiatyöskentelyn kautta pyrimme luomaan ruumiillisen vapauden tilaa naiskeholle esitanssi- ja klubikontekstissa. Jaamme työmme edistymistä A Sharing:n muodossa.

Tapahtumamme ovat turvallisia paikkoja, joissa yleisö sukupuoleen katsomatta pääsee sekä katsomalla että liikkumalla osalliseksi tanssiin, joka ei kiellä seksuaalisuutta mutta jossa esiintyvästä henkilöstä ei myöskään tule esineellinen himon kohde. Pyrimme tarjoamaan terveellisen ja vapauttavan vaihtoehdon ulkonäkökeskeiselle juhlinnalle. Konseptissa taide ja populaari kohtaavat rakentaen siltaa taiteen ja taiteelle vieraampien yleisöjen välille.

Energpriests:n muodostavat Krista-Julia Arppo, Soili Huhtakallio, Anni Koskinen, Meeri Lempiäinen, Salla Rytövuori, Pauliina Sjöberg ja Katriina Tavi. Teemme yhteistyötä Dj Ukon, valosuunnittelija Teo Lanervan ja tuottaja Tia Auran kanssa.

Työpajat ja esitykset
Pe 15.6. työpaja klo 12.00, esitys klo 19.00
La 16.6. työpaja klo 12.00, esitys klo 19.00

Liput:
https://www.ticted.com/fi/events/4355
https://www.ticted.com/fi/events/4356

 

Tapahtuma facebookissa

Sanni Priha

Esitykset

Osta lippu
Map

Vapaan Taiteen Tila

Vilhovuorenkuja 15-16, Helsinki

15.6.2018

19.00

16.6.2018

19.00