Flow Festival | Wayne McGregor & Jlin: Autobiography Edits

Flow Festival vierailee Kansallisoopperassa! Nykytanssi, elektroninen musiikki ja audiovisuaalinen taide valtaavat Kansallisoopperan Alminsalin Flow Festivalia edeltävänä keskiviikkona ja torstaina 7. ja 8. elokuuta.

Flow Festival esittelee taidetta laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Ensimmäistä kertaa Flow’n taideohjelma laajenee myös festivaalialueen ulkopuolelle, kun Flow vierailee Kansallisoopperassa. Nykytanssi, elektroninen musiikki ja audiovisuaalinen taide valtaavat Kansallisoopperan Alminsalin Flow Festivalia edeltävänä keskiviikkona ja torstaina 7. ja 8. elokuuta.

Illan aloittaa Sinjin Hawken ja Zora Jonesin kokeellista elektronista musiikkia ja audiovisuaalista taidetta yhdistävä esitys, jossa tuottajina, DJ:n sekä visuaalisina taiteilijoina ansioituneet Hawke ja Jones venyttävät klubikulttuurin rajoja ennennäkemättömällä tavalla. Taiteilijat hallitsevat musiikkia ja kuvaa liiketunnistustekniikan avulla ja muuntautuvat näytöllä esiintyviksi avatariksi.

Tämän jälkeen Alminsalissa nähdään nykytanssiteos Autobiography Edits, joka on koreografi Wayne McGregorin ja elektromusiikin visionääri Jlinin palkittu yhteisteos.

Esitykset

Osta lippu
Map

Suomen kansallisooppera ja -baletti, Alminsali

Helsinginkatu 58, Helsinki

7.8.2019

19:30

8.8.2019

19:30