Flow of death

Flow of death tekee tilaa kuoleman ja kuolevaisuuden kanssa olemiselle. Teos on ensi-illassa joulukuussa Querq-tapahtumatilassa Helsingissä.

Flow of death on ensi-illassa Helsingissä Querq-tapahtumatilassa joulukuussa ja sitä avattiin yleisölle marraskuussa prosessin eri vaiheissa Ars Moriendi -festivaalilla ja Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Z-free ohjelmassa.

Flow of death -esitys kutsuu kanssaihmisiä pysähtymään hetkeksi oman kuoleman ja kuolevaisuuden äärelle. Asun tässä lihassani, joka on vahva ja hauras, lopulta mätänevä, hajoava ja uutta elämää tuottava, ravitseva. Flow of death -esitys rakentaa tilan jossa voi tunnustella omaa suhdettaan kuolemaan. Kuolema on jatkuvasti elämässämme läsnäoleva virta: soluissamme, mielessämme, ympärillämme. Tunnustelemme tätä virtaa ja sen vuoropuhelua elämän voiman kanssa. Kuoleman muistaminen voi piirtää tämän hetken kirkkaaksi.

Flow of death –teoksen synnyssä yksi oleellinen osa on ollut avoimuus. Teoksen työstö aloitettiin keväällä 2019 kaikille avoimilla harjoitussessioilla, joita jatkettiin syksyllä 2019. Matkalla kohden ensi-iltaa teosta avataan sen prosessin eri vaiheissa kahdessa julkisessa ulostulossa, Ars Moriendi -festivaalilla ja Z-free ohjelmassa. Teos on pari And Life -esitykselle (ensi-ilta 2020).

TYÖRYHMÄ: Tanssitaiteilijat Elina Hauta-aho, Aino Voutilainen, Laura Pietiläinen, Linda Priha, äänisuunnittelija Jouni Tauriainen, valo- ja tilasuunnittelija Anttoni Halonen sekä puvustusta konsultoi Maria Sirén.

LIPUT: 10/15e ovelta KÄTEINEN TAI MOBILEPAY
LIPPUVARAUKSET: virtausta@gmail.com
(Esityksiin rajallinen osallistujamäärä, joten varaa lippusi ajoissa!)

Teosta ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus sekä Helsingin kaupunki.

Esitystila Querq

Flow of death Facebook-tapahtuma

Työryhmän koollekutsujan nettisivut

Eero Savela

Esitykset

Map

Querq-tapahtumatila

Nilsiänkatu 10 A, 2krs., Helsinki

11.12.2019

19:00

Ensi-ilta

13.12.2019

19:00

14.12.2019

19:00

15.12.2019

19:00