Flow Productions: HYLKY-teoksen taltiointi katsottavissa

Nykytanssi

Kansainvälinen screenaus Cirkus Syd Cinemassa.

Flow Productionsin tuottama monitaiteellinen HYLKY screenataan Cirkus Syd Cinemassa 20.-21.3. Vuonna 2020 Oulun juhlaviikoilla ensi-iltansa saaneen immersiivisen, paikkasidonnaisen teoksen taltiointi on nähtävissä Vimeo-linkin kautta. Lipun voi ostaa Cirkus Sydin nettisivuilta: https://www.cirkussyd.com/event-details/cirkus-syd-cinema-hylky 

Taltioinnin voi katsoa kahden päivän aikana 20.-21.3. Lipunhintakategorioita on kolme 50-150 Skr. Screenauksen lisäksi on mahdollisuus katsoa teoksen ohjaaja Pirjo Yli-Maunulan haastattelu.

HYLKY esittää katsojalleen perustavanlaatuisen kysymyksen: Mikä meitä kannattelee niin yksilönä kuin yhteisönä? Haaksirikkoutumisessa on kyse selviytymisestä, arvojen uudelleentarkastelusta ja toivosta. Katastrofi pakottaa meidät tilanteen eteen, jossa joudumme tekemään valintoja ja punnitsemaan omia arvojamme uudelleen. Minkä varaan rakennamme toivomme ja millainen on se parempi huominen, jollaisesta haaveilemme?

Teoksessa esiintyvät sirkustaiteilijat Emma Langmoen, Angeliki Nikolakaki ja Hanna Moisala, tanssija Kira Riikonen, näyttelijä Tuukka Jukola, esitystaiteilija Janne Saarakkala, äänisuunnittelija-muusikko Anssi Laiho ja avustaja Nikke Launonen. Teoksen valosuunnittelusta vastasi Jukka Huitila sekä puvustuksesta ja lavastuksesta Heidi Kesti yhdessä hylkyinstallaatioista vastanneen Petri Haapakosken, kalaparvi-installation tehneen Nikke Launosen, valokuvaaja Janne-Pekka Mannisen ja useita huoneita lavastaneiden Oulun Seudun Ammattiopiston floristimestariopiskelijoiden kanssa. Tuotantoassistentteina toimivat Taina Ala-Ketola ja Johanna Laurila sekä avustajana Mirre Calamnius.

Esitykset

Osta lippu
Map

Online, Cirkus Syd Cinema

, Lund

20.3.2021

11:00