Fuji Hoffman: In Between & Nadja Pärssinen: Deep Skin

Nykytanssi

Tervetuloa kahden erilaisen nykytanssiteoksen yhteisiltaan! Ilta kokoaa yhteen ruotsalaisen koreografi Fuji Hoffmanin Hanna Kahrolalle toteuttaman In Between -teoksen ja helsinkiläisen koreografi Nadja Pärssisen Deep Skin -ryhmätanssiteoksen.

Teoksissa taiteilijat ovat kartoittaneet mm. näkyvyyden ja autonomian ympärille kietoutuneita teemoja. Taiteilijakeskustelu kuuluu osaksi iltamaa. Tapahtumaa tukevat Tampereen kulttuuritoimi ja Tanssin Talo -Tanssi kiertää! -apuraha v. 2019.

LIPUT 15€/10€ (eläkeläiset, nuoret, opiskelijat, taiteilijat, työttömät, varusmiehet)
VARAA LIPPUSI ENNEN 7.5.2019
hanna.kahrola@gmail.com

DEEP SKIN
Deep Skin -tanssiteos tarkastelee sitä, mitä esiintyjälle tapahtuu hänen tuodessaan itseään esille. Tanssiteoksen esilletulemisen tematiikkaa tutkitaan kokonaisvaltaisesti ja moniulotteisesti nykytanssin liikesanaston ja rockmusiikin vuoropuhelussa.

Koreografia: Nadja Pärssinen & workteam
Esiintyjät: Meeri Lempiäinen, Elina Puukka, Niko Arola, Reija Heinonen.
Muusikot Ari Salonen & Moritz Cartheuser
Pituus: 30 min.

IN BETWEEN
– a Light Comedy about Abortion and Euthanasia
Performance discusses the ethical and philosophical border lines of humanity through solo dance theater piece. The whole presentation aims to ask: What is a human being? When is a human being? Why is human being? And who decides? The piece includes spoken language in English.

Soolotanssiteatteriteos tarkastelee ihmisyyden eettisiä ja filosofisia rajapintoja huumorilla ja vakavasti. Esitys pyrkii kysymään itseltään ja katsojalta: Mikä on ihminen? Milloin on ihminen? Miksi on ihminen? Ja kuka päättää? Teos sisältää puhuttua tekstiä englanninkielellä.

Choreography and directing / Koreografia ja ohjaus: Fuji Hoffmann
On stage / Lavalla: Hanna Kahrola
Length / Kesto: 30 min.

Facebook-tapahtuma

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, Tampere

11.5.2019

19.00