Geumhyung Jeong: 7ways

Seitsemän duettoa ihmiskehon ja eri esineiden välillä. 7ways esineellistää ihmisen ja inhimillistää esineet.

Geumhyung Jeong: 7ways

22.4.2017 klo 19

Liput 20 / 15 €

Kohtaamiset ihmisen ja esineen välillä liikkuvat elollisen ja elottoman rajalla. Esineistä tulee mykkiä vastanäyttelijöitä kummallisen kauniissa ja melkein karmivissa kohtauksissa. Yksinkertaisuudessaan vangitseva vuorovaikutus pitää otteessaan ja pakenee määritelmiä.

Korealainen koreografi, tanssija ja esitystaiteilija Geumhyung Jeong tuo lavalle teoksen 7ways. Teoksessa nähdään seitsemän erilaista interaktiota esiintyjän ja esineiden välillä – seitsemän omaperäistä, mekaanisen tarkkaa duettoa. Käyttöesineet muuttuvat eläviksi päästessään kosketuksiin tanssijan kehon kanssa. Geumhyung Jeong tutkii kehon potentiaalia: sen aistikkuutta, valtaa muuttaa ympäristöään ja kykyä muuntautumiseen tahdon voimalla.

Geumhyung Jeong on valmistunut maisteriksi sekä Korean National University of Arts yliopistosta pääaineenaan tanssi ja performanssi, että Korean Academy of Film Arts yliopistosta pääaineenaan animaatioelokuva. Hän yhdistää teoksissaan tanssia ja nukketeatteria sekä kiinnittää huomiota teatterin tekemisen teknisiin aspekteihin.

WHS Teatteri Union

Wooshik Lee

Esitykset

Osta lippu
Map

WHS Teatteri Union

Siltavuorenranta 18, Helsinki

22.4.2017

19:00