Paikallisliike 2018 | Hakkarainen & Tolvanen: Tavis Dance Company

Nykytanssi

Tavis Dance Company tuo tavalliset ihmiset lavalle juuri sellaisina kuin he ovat; herkkinä, vahvoina, raivokkaina - täynnä tarinoita ja tunteita.

Tavis Dance Company tuo tavalliset ihmiset lavalle juuri sellaisina kuin he ovat; herkkinä, vahvoina, raivokkaina – täynnä tarinoita ja tunteita. Lavalla nähdään hetkiä yhdessä koetusta matkasta. Haluamme välittää sitä käsittämätöntä yhteyttä ja tunnelmaa, jota koemme aina maanantai-iltaisin Tavis Dance Companyn harjoituksissa. Ryhmästä on tullut läheinen ja tärkeä. Vaikka emme tiedä toisistamme muuta kuin etunimet – olemme ystäviä syvemmällä liikkeellisellä ja kehollisella tasolla.

Viehätykseni tähän ryhmään piilee juuri siinä, ettei nyt tarvitse miettiä jotain oikeaa tai väärää liikekieltä, ei ole vaatimuksia tasosta tai suorittamisesta. Tunnistan TDC-tanssijoissa sitäkin enemmän luovuutta, luottamusta, heittäytymistä, sopivasti hulluutta ja huumoria. On halua ja tarvetta ilmaista itseään kehollisesti. -Merja Halonen

Tavis Dance Company on Itä Suomen tanssin aluekeskuksen tuottama nykytanssiryhmä. Ryhmä koostuu tavallisista eri-ikäisistä ihmisistä, joilla on uteliaisuutta, avoimuutta sekä halua ilmaista itseään ja kokeilla uutta. Company aloitti toimintansa tammikuussa 2017. TDC on vastannut suureen tarpeeseen aikuisten tanssin harrastamisen ja kokemisen kehittämisessä.

 


Ohjaus: Eevi Tolvanen, Inka-Leea Hakkarainen
Esiintyjät: Eila Borgman, Riitta Pasanen, Kaie Hyvönen, Merja Halonen, Eerika Jalasaho, Lea Pulkkinen, Marja Kivinen, Anni Marin, Eila Peltokangas-Lommi, Sinikka Kosonen, Eila Kankaanpää, Jos Verbeek, Marjaana Keskiaho, Maijariitta Karhulahti, Kim Tamio, Marja Qvist , Nelli Reinikainen, Erkki Pesonen, Salla-Maarit Tarvainen, Virpi Virolainen
Valosuunnittelu: Anne Salmi
Äänimaailma: Eevi Tolvanen, Inka-Leea Hakkarainen
Tuotanto: Itä-Suomen tanssin aluekeskus


Sunnuntai 17.6.2018 klo 19.00
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 18/10€

Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös 30min ennen esityksen alkua ovelta.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Inka-Leea Hakkarainen

Esitykset

Osta lippu
Map

Sotku-teatteri

Suokatu 42/2, KUOPIO

17.6.2018

19.00

Ensi-ilta