Hanna Ahti, Maija Mustonen ja Anna Torkkel: Feel

Feel on Hanna Ahdin, Maija Mustosen ja Anna Torkkelin tanssin tulemista kehoon ja tilaan tarkasteleva uusi teos – tanssi sisäisestä, ulkoisesta, välisyyksistä ja läpäisevyydestä. Halusta kuunnella, antautua, tanssia. Olla pinnoittamaton ja avoin. Ensi-ilta nykytaidetila Kutomolla Turussa 15.2.2019.

Hanna Ahdin sekä Maija Mustosen ja Anna Torkkelin uusi teos Feel on tanssi sisäisestä, ulkoisesta, välisyyksistä ja läpäisevyydestä. Teos tarkastelee tanssin tulemista kehoon ja tilaan. Feel lihallistaa ytimessä syntyvää, saattaa sisätilaa näkyväksi ja antaa aistimusten muokata kehon pintaa. Tekijöiden haluna on kuunnella, antautua, tanssia. Olla pinnoittamaton ja avoin.

Feel rakentuu työryhmän yhteistyönä. Tekijät ovat työskennelleet yhdessä vuosia, ja tuttuus tukee teoksen työskentelyn lähtökohtia hierarkioiden ja valta-asetelmien vääntämisestä ja levähdyttämisestä. Työtapa antaa tekijöille mahdollisuuden myös keskinäiseen tukeen ja nojaan, dialogiin ja erimielisyyksiin sekä katsojan asemaan asettumiseen.

Työryhmän koollekutsuja, alullepanija: Hanna Ahti
Tanssi: Hanna Ahti, Maija Mustonen ja Anna Torkkel
Tuotanto: Ehkä-tuotanto ja Hanna Ahti
Residenssi: Kuvataideakatemia / Impilinna (Utö)
Tukijat: Koneen Säätiö ja Taiteen edistämiskeskus

Esitykset: pe 15.2.2019 klo 19 ensi-ilta | su 17.2. klo 15

Yhteisilta Simo Kellokummun teoksen #CHARP_solo kanssa

Liput: 15/10€
Osta lippuja: www.holvi.com/shop/ehkatuotanto

Ehkä-tuotanto

Hanna Ahti

Maija Mustonen

Anna Torkkel

Yoshi Omori

Esitykset

Osta lippu
Map

Nykytaidetila Kutomo

Kalastajankatu 1 B, Turku

15.2.2019

19:00

Ensi-ilta

17.2.2019

15:00