Hanna Brotherus Company: Fragile

Teoksen työstäminen alkaa osallistujien kehoihin piilotettujen tunteiden tunnistamisesta. Fragile paljastaa ihmisen haurauden tanssille luonnollisen kosketuksen ja yhteyden kautta. Samalla se heijastelee empatian tärkeyttä jokaiselle ihmiselle ja sitä voimaa, joka meissä kaikissa on.

Ohjaaja ja koreografi ​Hanna Brotherus​ ohjaa syyskuussa uuden Fragile-teoksensa etäyhteyden avulla Hong Kong Arts Festivalin ohjelmistoon. Brotheruksen oli tarkoitus ohjata teos Hong Kongissa jo helmikuussa, mutta koronavirus muutti suunnitelmat ja ohjaustyö toteutetaan nyt poikkeuksellisesti etäyhteyden välityksellä. Teos saa ensi-iltansa 10.10.2020.

Fragile-teoksessa nähdään esiintyjinä 26 hongkongilaista tanssijaa ja tanssin harrastajaa. Teoksen työstäminen alkaa osallistujien kehoihin piilotettujen tunteiden tunnistamisesta.
Fragile paljastaa ihmisen haurauden tanssille luonnollisen kosketuksen ja yhteyden kautta. Samalla se heijastelee empatian tärkeyttä jokaiselle ihmiselle ja sitä voimaa, joka meissä kaikissa on.

Hanna Brotherus on tanssija, ohjaaja ja koreografi joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin. Hän on vahvan omaääninen, taiteellisesti tinkimätön ja poikkeuksellisen uusiutumiskykyinen tekijä, jonka töille on leimallista tiedostava ja ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin pureutuva näkemys.

Esityksen kesto: 15 minuuttia
Esitys on nähtävissä myöhemmin tallenteena.

Hanna Brotherus Company

Meri Björn

Esitykset

Map

Hong Kong Arts Festival

, Hong Kong

10.10.2020

16:00

Ensi-ilta

11.10.2020

16:00