Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks (NO): gone here (yet) to come

Esitys

Norjassa toimivan taiteilijakaksikon Gone here (yet) to come -teoksessa teatteritila muuttuu kankaaksi, jolle projisodaan erilaisia todellisuuksia. Esitys on osa Helsingissä järjestettävän, ammattilaisyleisöille suunnatun Ice Hot Nordic Dance Platformin ohjelmistoa.

Gone here (yet) to come –teoksessa teatteritila muuttuu kankaaksi, jolle projisodaan erilaisia todellisuuksia. Esitys muotoilee tilaa ja sen täyttävää ilmaa. Se muuttaa aikaa. Kaivamalla yhä syvemmälle, gone here (yet) to come nostaa esiin kadonneita muistoja. Yleisö ohjataan matkalle, jossa maailmasta paljastuu uusia ulottuvuuksia; ihan muunlaisia kuin mitä jo tunnemme.

Heine Avdalin ja Yukiko Shinozakin työskentelylle on tyypillistä performatiivisuus, ja he hyödyntävät teoksissaan laajasti eri alojen asiantuntemusta. Norjassa toimiva taiteilijakaksikko luo teoksia sekä teatteriympäristöön että sen ulkopuolelle: toimistoihin, hotelleihin ja museoihin. Kohtaamalla tutut tilat hieman eri tavalla, Avdal ja Shinozaki ehdottavat arjen käsitteen hahmottamista uudelleen.

Heine Avdalin ja Yukiko Shinozakin gone here (yet) to come on osa Helsingissä kesä-heinäkuun vaihteessa helmikuussa 2022 järjestettävän, ammattilaisyleisöille suunnatun Ice Hot Nordic Dance Platformin ohjelmistoa.

Lisätietoa ›

Jonas Maes

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

Santakatu 2 f 99, Helsinki

29.6.2022

17:00 – 18:10