Heli Keskikallio ja työryhmä: Flesh Thing

Nykytanssi|Ensi-ilta

Flesh Thing luonnostelee tanssin ja maalauksen aistisuuden yhteenkietoumia, kutsuen katsojat sisään lihalliseen maalaukseen sekä sen muotoutumisen tapahtumaan.

Tyhjään liiketilaan sijoittuva esitys Flesh Thing kutsuu yleisön astumaan sisään lihalliseen maalaukseen sekä sen muotoutumisen tapahtumaan; prosessiin, jossa materiaalit elävät ja liikkuvat. Esitys avaa materiaalisen tuntuisuuden ja assosiatiivisuuden maisemaa, hetkeä ennen aistimellisen kokemuksen nimeämistä. Se tuo esiin ruumiillisen ja lihallisen olemisen merkityksellisyyttä järjen, logiikan ja algoritmien lävistämässä maailmassa.

Esitys muodostuu valuvista, levittäytyvistä ja kasautuvista maaleista, väreistä sekä neljän lihallisen figuurin olemuksesta, sulamisesta, liikkeestä, lihasta ja luista, tanssista ja hermostosta. Se on siveltimenvetoja hengityksessä, joka operoi tuntuisuuden ja affektiivisen maastossa. Esiintyjät maalaavat itseään tilaan samalla kun värit maalautuvat työn pinnoilla ja lihassa.

Flesh Thing on toinen osa Heli Keskikallion Thing-esitysten sarjaa. Ensimmäinen osa, saman työryhmän tekemä Mass Thing esitettiin vuonna 2016 Mediakeskus Lumeessa.

TYÖRYHMÄ
Koreografi Heli Keskikallio
Esiintyjät Krista-Julia Arppo, Johanna Karlberg, Karoliina Kauhanen ja Elisa Tuovila
Äänisuunnittelija Miki Brunou
Valosuunnittelija Kristian Palmu
Tilasuunnittelija Bea Tornberg

Liput 10€ / 15€

Katsomossa on rajattu määrä paikkoja, suosittelemme lippuvarausta.

Lippuvaraukset ja lisätiedot: posti.fleshthing@gmail.com

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Svenska Kulturfonden, Suomen Kulttuurirahasto, Oscars Öflunds Stiftelse, Vantaan tanssiopisto sekä Shawbrook Dance-residenssi

Kristian Palmu

Esitykset

Map

Liiketila

Iso Roobertinkatu 50, Helsinki

7.10.2021

19:00

Ensi-ilta

8.10.2021

19:00

9.10.2021

19:00

10.10.2021

15:00