Helsinki Ballet Festival | Sergei Djagillev Art Center (Pietari) | Anna Pavlova -legendaarisen ballerinan tarina

Maailman ensimmäisen baletin supertähden Anna Pavlovan elämä ja repertoaari kertojan, muusikoiden ja loisteliaiden balettisolistien tulkitsemina.

Sergei Djagilev Art Center Pietarista tuo  Aleksanterin teatteriin ainutlaatuisen ja kiehtovan esityksen, joka on omistettu Anna Pavlovalle, 1900-luvun loistavalle ja legendaarisille ballerinalle, joka esiintyi Aleksanterin teatterissa ensimmäisellä maailmankiertueellaan vuonna 1912.

Esityksessä nähdään Mariinski– ja Mihailovski -balettitalojen huippusolistien tulkitsemina  baletit ”Ruusu-unelma” sekä Pavlovan ohjelmistoon kuuluneet klassikot ”Night”, ”Rondino”, ”Gavotte”, ”Venäläinen tanssi”, ”Dragonfly”, ”Californian poppy” ja ”Kuoleva Joutsen” sekä otteet Joutsenlampi ja Din Quijote baleteista.

Ennennäkemättömät  ​​valokuvat ja videot prima ballerinan esiintymisistä, elämästä ja faneista yhdessä kertojan ja Mariinski-teatterin oopperasolistin, pianistin ja viulustin kanssa luovat esityksestä lumovan kokonaisuuden, joka on ihastutttanut yleisöä ympäri maailmaa.

Lisätietoja

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

Bulevardi 23-27, Helsinki

4.5.2019

14.00

4.5.2019

19.00

5.5.2019

14.00