HETKI-festivaali 2021: Esitysilta ja taiteilijakeskustelu

HETKI-festivaalin esitysilta livelähetetään Maunula-talosta su 14.3.2021. Esiintyjinä tanssitaiteilijat Titta Court, Beniamino Borghi, Jussi Ulkuniemi ja Terhi Vaimala.

HETKI-festivaali keskittyy tanssi-improvisaatioon esitysmuotona. Festivaali järjestetään kolmatta kertaa su 14.3.2021 verkon kautta. Työpajat ja esitykset osittain livelähetetään ja osittain järjestetään Zoomin kautta Maunula-talosta Helsingistä.

Esitysillassa nähdään tanssitaiteilijoiden Titta Court, Beniamino Borghi, Jussi Ulkuniemiemi ja Terhi Vaimala improvisoidut soolot. Esitysten jälkeen järjestetään keskustelu esiintyjien kanssa. Soolojen kautta avautuu maisema tanssi-improvisaatioesityksen rikkaaseen maastoon, josta katsojat voivat nauttia oman kotinsa huomissa. Nämä taiteilijat tuovat esityksiinsä mukanaan oman tapansa nähdä, työstää ja esittää tanssi-improvisaatiota. Esitysten jälkeisessä keskustelussa puramme näitä taustoja, mihin kunkin soolo nojaa.

Tervetuloa hurmaantumaan nyt-hetken taiteen äärelle!

Ilmoittaudu esitysillan yleisöön: https://forms.gle/Ly9vNhXp5Ypk2QC59

Otamme huomioon maaliskuussa 2021 voimassa olevat koronarajoitukset ja järjestämme festivaalin niiden puitteissa. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia, mutta niihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki tapahtumat striimataan netissä Maunulan omalla Maunula-kanavalla YouTubessa tai Zoomin välityksellä. Muutokset ovat mahdollisia.

Linkki verkkotapahtumaan:
https://youtu.be/bwg4Y1VsIZI
Lisätietoja: https://hetkifestival.wordpress.com/

HETKI-festivaalia tukee Taiteen edistämiskeskus ja Helsingin kaupunki ja se tuotetaan yhteistyössä Maunula-talon kanssa.

Hetki-festivaalin kotisivut

Maunula-talon tapahtumat

Salla Keskinen, edit Aino Ojanen

Esitykset

Map

Livelähetys Maunula-talosta Helsingistä

, Helsinki

14.3.2021

19:00-20.30

Ensi-ilta