Hierbabuena: SPAIN IS…

Paahtavaa aurinkoa, jalkapalloa, tulisia rytmejä ja rantalomia. Mistä on Sinun Espanjasi tehty?

SPAIN IS… tuo näyttämölle mielikuvia ja muistoja Espanjasta 10-henkisen tanssiryhmän voimin. Teoksen ensiesityksessä nähdään taiteilijavierailu Madridista: flamencotanssija Marta Jimenez nousee näyttämölle yhdessä suomalaisten kanssa.

Monilla suomalaisilla on muistoja ja vahvoja mielikuvia Espanjasta ja espanjalaisista. Ne ovat syntyneet matkojen, musiikin ja elokuvien myötä. Osa on ihastunut, osa vihastunut, mutta meillä kaikilla on oma Espanjamme. Alajärven tanssiteos pureutuu lempeällä otteella muistojen, luulojen ja mielikuvien maailmaan.

Teoksessa vieraileva Marta Jimenez (Espanja) tunnetaan eleganttina ja maanläheisenä tanssijana, jonka taiteessa puhdas flamenco ja nykyaikainen liikekieli yhdistyvät luonnollisella ja sisäsyntyisellä tavalla. Hän on aiemmin vieraillut Suomessa Helsingin Flamencofestivaalin tähtenä vuonna 2012 sekä kurssittamassa Hierababuenan kutsumana vuosina 2014 ja 2016.

Ohjaus ja koreografia: Erika Alajärvi
Vieraileva flamencotaiteilija: Marta Jimenez (ESPANJA)
Tanssi: Erika Alajärvi, Essi Erävesi, Laura Karhu, Kukku-Maaria Kortesluoma, Sirpa Kytöniemi, Heidi Laamanen, Aino Nenonen, Kaisa Raatikainen, Sanna Syrjänen, Katri Tuori ja Laura Widenius
Tuotanto: Hierbabuena www.hierbabuena.fi

Hierbabuena

Jml

Esitykset

Osta lippu
Map

Lumosali

Urpiaisentie 14, Vantaa

25.10.2019

19:00

Ensi-ilta

26.10.2019

18:00

27.10.2019

15:00