Hors Lits Helsinki #2 Myyrmäki

Kansainvälinen Hors Lits -esityskonsepti on rantautunut Suomeen. Ammattitaiteilijat toteuttavat HorsLitsHEL -tapahtumassa neljä erilaista teosta neljässä eri yksityisessä tilassa. Kukin esitys kestää 20 minuuttia ja opas johdattaa katsojat esityspaikasta toiseen.

Kansainvälinen Hors Lits -esityskonsepti on rantautunut Suomeen. Hors Lits Helsinki on urbaani taidefestivaali pääkaupunkiseudun kaupunginosien kodeissa, huoneistoissa, autotalleissa, ullakoilla, kellareissa, puutarhoissa…

Ammattitaiteilijat toteuttavat HorsLitsHEL -tapahtumassa neljä erilaista teosta neljässä eri huoneistossa. Kukin esitys kestää 20 minuuttia ja opas johdattaa katsojat esityspaikasta toiseen. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta katsojaa.

Järjestyksessään toinen Hors Lits Helsinki -tapahtuma järjestetään Vantaan Myyrmäessä 26. & 27.10.2018 klo 19. Tapahtuman toteuttavat taiteilijat Anna Korolainen Crevier, Elli Isokoski, Nina Mamia ja Jenni Kivelä

Osallistumismaksu:
20€/15€
Ilmoittautuminen horslitshelsinki@gmail.com
– lisääthän viestin otsikkokenttään: Ilmoittautuminen, Myyrmäki

Suositusikäraja 12v.

LISÄTIETOA:
Hors Lits on saanut alkunsa vuonna 2005 Montpellierissä ja siitä on kasvanut suuri kansainvälinen ilmiö. Konseptin idea on viedä taidetta vaihtoehtoisiin tiloihin ja luoda yhteisöllisyyttä taiteilijoiden, asukkaiden ja katsojien kesken tietyssä kaupunginosassa.

Pääkaupunkiseudulla syksyllä 2018 esitettävät Hors Lits -kokonaisuudet toteuttaa Arts Management Helsingin taiteilijajäsenistä koostuva työryhmä. Esiintyjät ovat esittävien taiteiden, mm. tanssin, sirkuksen ja teatterin, ammattilaisia.

Hors Lits -konseptin periaatteiden mukaisesti tapahtumat tuotetaan ilman ulkopuolista rahoitusta ja lipputulot jaetaan taiteilijoiden kesken.

Käy tykkäämässä sivustamme www.facebook.com/HorsLitsHEL pysyäksesi ajan tasalla Hors Lits Helsinki -tapahtumista!

www.horslits.com

Lisätietoja

Mika Ailasmäki

Esitykset

Map

Myyrmäki – tarkka tapaamispaikka ilmoitetaan lippuvarauksen yhteydessä.

, Vantaa

26.10.2018

19.00

Ensi-ilta

27.10.2018

19.00