INCOGNITO-ILTAMAT

INCOGNITO-Iltamat 20 vuotta! Juhlavuoden ensimmäisten Iltamien erikoisuus on ensi-ilta Iltamissa: Ismo-Pekka Heikinheimon FEELMAP

Aidot ja ainutlaatuiset INCOGNITO-Iltamat täyttävät 20 vuotta!

Tervetuloa viettämään iltaa huikean kiintoisan ohjelman pariin. Ovet avataan yleisölle klo 20 ja ohjelmaa nähdään noin klo 20.30 alkaen. Iltamiin voi saapua klo 20.00–23.30 välisenä aikana. Liput 3€ käteisellä ovelta. Huom. Esitysjärjestys on vielä auki. Tervetuloa!

INCOGNITO-Iltamat ylpeänä esittää:

FEELMAP ( Ensi-ilta)
Koreografia | Ismo-Pekka Heikinheimo
Tanssi | Tanja Illukka
Esityksen livemusiikin improvisoi muusikko Moritz Cartheuser.

JANI PETTERI VIRTA on taiteilija, joka on päättänyt olla näkemättä kasvojaan vuonna 2017 ja tekee siitä lähtökohdasta käsin tekstiä, kuvia ja performanssia. Prosessin etenemistä voi seurata blogissa: https://janipetterivirta.wordpress.com/. Maaliskuun Incognito-iltamissa Virta toteuttaa ensimmäisen A Different Self-Portrait -projektiin osallistuvan performanssinsa.

Ote tulevasta näyttämöteoksesta ASSHOLES (kesto 20 min):

“Ihmiset kiinnostelee. Ja herkkyys. Se kiinnostaa eniten. Teattereihin pohjimmiltaan tullaan ajan kanssa katsomaan ihmistä. Se on lopulta se koko pointti. Mut hei myös elävän ja elottoman materian rajat kiinnostelee. Ja vaahtomuovi. Samoin eri käsitteiden ja asioiden sotkeutuminen keskenään. Ja se tunne, kun näkee jotakin tuttua, muttei tunnista sitä välittömästi.“

Assholes on ohjaaja ANTTI-JUHANI MANNISEN uusi aika komediallinen ja musiikillinen näyttämöteos. Nukketeatteri- ja tanssitaiteilijat JOUNI JÄRVENPÄÄ, JAAKKO LILJA ja LIANA POTILA herättävät koko näyttämön henkiin ja sykkivät ympäriinsä kuin vieras, hupsu organismi. Assholes matkustelee muina turisteina kohti nukketeatterin ja esittävän taiteen pienempiä rakennuspalikoita. Samalla se pyrkii tavoittamaan ja valaisemaan murusen maailmamme, aikamme ja kommunikaatiomme absurdista tilasta. Assholes on ensi-illassa Tehdasteatterissa 9.3.2017. Se on nukketeatteri Kuuman ankanpoikasen ja Tehdasteatterin yhteistuotanto.

BRIAN RAMOS: Tambor
Sunnuntairumba Havannassa. Rummut soivat säestäen kaunista laulua. Brian Ramos on kuubalainen ammattitanssija ja koreografi.
Tanssi-improvisaatioesitys. Afrokuubalaisia tansseja ja rytmejä.

ANNELI NYGREN: Jonne 59:n tähdittämä lyhytelokuva Jonne 59 Summer Holiday. Jonne 59 on fiktiivinen rocktähtihahmo, joka on aikaisemmin esiintynyt livenä Incognito-iltamissa 2013. Samana vuonna kuvattiin Barkerilla myös Jonnen musiikkivideota Hammer Hill. Jonne 59 Summer Holiday on Jonnen ensimmäinen näytelmäelokuva. Jonnekin saattaa ilmestyä paikalle elokuvaesitykseen.

LIANA POTILA: Pop up songs – musiikki-improvisaation tuokio ja verkostoitumisen konsepti.
Tämä on KUTSU SINULLE joka olet muusikko tai äänen tuottaja ja tahdot heittäytyä improvisoimaan biisejä Lianan kanssa yleisön edessä.
Mitä tehdä? Tuo mukaan kitara, nokkahuiltu tai mikä tahansa soittimesi ja laita viestiä Barkerille että olet tulossa tai ilmaannu ekstemporee paikan päällä. – Tähän mennessä tiedossa: Eetu Rajala ja Barbora ovat lupautuneet musisoimaan Lianan kanssa!

Pop up – songs on Liana Potilan kehittämä verkostoitumisen väline, jonka myötä Liana toivoo luovansa ainutlaatuisia kohtaamisia musiikin tekijöiden välillä. Konsepti vaatii heittäytymistä ja melko lailla rohkeutta. Kyseessä on onnistumisen ja mokaamisen areena jossa kaikki on hyväksyttyä ja siksi niin hieno ja armollinen konsepti! Keikkataltiointi: https://www.facebook.com/liana.potila/videos/vb.100000085885396/1343260145686835/?type=3&theater

BARBORA is a musician focusing on Asian and European music, composing pieces and arranging traditional songs from one culture for a traditional instrument of another. For example, the favorite Finnish lullaby, Nuku, nuku, nurmilintu, was this way arranged for a Chinese zither (古箏, guzheng) in pentatonic.
Barbora does research on East Asian cultures with focus on China and the Taiwanese aboriginal tribal music development. She spent last year doing academic research on the Bunun tribal music, especially their polyphonic singing technique for the Centre of Asian Studies of the University of Turku. She works as a freelance musican. Apart from traditional music, she writes pieces for piano, various string instruments and vocal harmonies. For more info visit www.barboraxu.com.

Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö

Esitykset

Map

Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö

Raunistulantie 25H, Turku

4.3.2017

20:00

Ensi-ilta