Ingrid Berger Myhre: Panflutes and Paperwork

Mitä tarkoittaa tanssia musiikkiin? Ja miten tanssille luodaan musiikkia? Tanssija Ingrid Berger Myhre ja muusikko Lasse Passage tutkivat leikkisästi tanssin ja musiikin suhdetta.

Mitä tarkoittaa tanssia musiikkiin? Ja miten tanssille luodaan musiikkia? Tässä duetossa tanssija Ingrid Berger Myhre ja muusikko Lasse Passage tutkivat leikkisästi tanssin ja musiikin suhdetta. He käyttävät partituureja nostamaan rakenteet ja metodit taidon ja nautinnon yläpuolelle.

Dueton nimi, Panflutes and Paperwork, viittaa ristiriitaan, joka on yhtä suuri kuin märällä ja kuivalla: Panhuilut ovat leikkisiä ja intohimoisia, kun taas Paperityöt luovat mielikuvan byrokratiasta ja paperipinoista. Ingrid ja Lasse huvittelevat näyttämöllä koreografin ja säveltäjän välisillä, kenties hieman vananaikaisillakin asetelmilla ja neuvottelevat yhteiset säännöt uusiksi..

Panflutes and Paperwork on osa Aerowaves esitysohjelmistoa vuonna 2020. Aerowaves on 33 maata kattava verkosto, johon kuuluvat Euroopan merkittävimmät tanssin toimijat ja tuotantotalot. Verkosto nostaa vuosittain esiin tämän hetken kiinnostavimmat tanssin tekijät ja tulevaisuuden lupaukset.

Esiintyminen: Ingrid Berger Myhre ja Lasse Passage
Musiikki: Lasse Passage ja Ingrid Berger Myhre
Valo: Edwin van Steenbergen
Neuvonanto: Alex Zakkas, Merel Heering
Puvustus: Min Li
Rahoitus: Arts Council Norway
Yhteistuostanto: Dansateliers Rotterdam (NL), Black Box Teater (NO), CSC Bassano, Del Grappa (IT), WP Zimmer (BE)Tukijat: P.A.R.T.S., Rimi/Imir Senter for Scenekunst, Moving Futures Festival, FPK Nieuwe Makers Regeling, Aerowaves Twenty20
Vierailun tuottaa: Itä-Suomen tanssina aluekeskus

Liput ennakkoon verkkokaupasta 18 € / 10 €
Liput ovelta 22 € / 14 €
K9 -kortilla 2 €
ITAK-kausikortti

Esitys ITAK:n sivuilla

Sara Anke

Esitykset

Osta lippu
Map

ITAK-näyttämö

Suokatu 42/2, Kuopio

26.9.2020

19:00-20:00