Iso Ilo | Milla Korja: MIES 2.2

Tapahtuma|Tanssin päivä

Oululaisen Iso Ilon tanssin päivänä ensi-illan saava Mies 2.2 -esityskokonaisuus pureutuu laulun, liikkeen ja draaman keinoin miesasian äärelle.

Vappuna ensi-illan saava Mies 2.2 -esityskokonaisuus pureutuu miesasian äärelle, unohtamatta poikamaista pilkettä silmäkulmassa. Suomalaisten artistien mm. Emma Salokoski, Juha Tapio, Samuli Putro ja Paula Vesala tunnetuksi tekemä musiikki asettuu Isoiloiseen tapaan näyttämölliseen dialogiin miehisten todellisuuksien kanssa. Petri Kauppisen käsikirjoitus kysyy mm: Mitä miehisyydelle on tapahtumassa? Ja onko miehenä oleminen out? Iso Ilon taiteellisen tehokaksikon muodostaa esityksen ohjaaja ja koreografi Milla Korja sekä musiikin sovittaja ja johtaja Atte Kekkonen.

Ohjaus ja koreografia: Milla Korja
Musiikillinen johto: Atte Kekkonen
Käsikirjoitus: Petri Kauppinen

Mikä on Iso Ilo?
Oululainen Iso Ilo on varsin hauskassa tilanteessa, sillä se täyttää tänä vuonna 60 ja ensi vuonna 50. Tämä alun perin Oulunsalon nuorisoseuran sekakuoro -nimen alla toiminut ryhmä on nimittäin perustettu 1962 ja nykyisen nimensä ryhmä sai 1973. Iso Ilo on yksi Oulunsalon nuorisoseuran ja Oulu-opiston aktiivisesti toimivista ryhmistä. Kuoroon kuuluu tätä nykyä noin 40 laulajaa sekä viisihenkinen bändi.

Iso Ilon kotivisut

Iso Ilon Facebook-sivut

Antti Tauriainen

Esitykset

Osta lippu
Map

Tapahtumakeskus Tullisali

Tyrnäväntie 16, Oulu

29.4.2022

17:30

Ensi-ilta

29.4.2022

20:00

30.4.2022

17:00