Jaakko Toivonen & Kinga László: Todellinen prinssi

Nykytanssi|Koko perheelle

JoJo - Oulun Tanssin Keskuksen ja Aurinkobaletin yhteistuotanto Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Tässä hauskassa koko perheelle suunnatussa teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä.

Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Tässä hauskassa koko perheelle suunnatussa teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä.

Teos perustuu Hans Christian Andersenin tunnettuun satuun Prinsessen på ærten (Todellinen prinsessa tai Prinsessa ja herne). Aurinkobaletin ja JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen uudessa tulkinnassa yleisö pääsee keskelle leikkitreffejä, joissa mahdollisia kaveriehdokkaita testataan yhä hullunkurisemmiksi käyvillä testeillä. Mutta ovatko odotukset uuden kaverin ulkonäöstä, käytöksestä ja älykkyydestä niin korkealla, että kaikki kaverikandidaatit tulevat takuuvarmasti epäonnistumaan?

Ystävyyden luominen ei ole aina helppoa edes lapsille. Ympäristön paineet ja omat odotukset ovat usein arkipäivää heillekin. Todellinen Prinssi -tanssiteoksen koomiset testit vaativat sinnikkyyttä ja keskittymiskykyä. Sinnikkyys on taito, jota tarvitaan harrastuksissa, koulutehtävissä ja ehdottomasti myös ystävyyssuhteissa.

Koreografia, konsepti ja äänisuunnittelu: Jaakko Toivonen ja Kinga László  | Tanssi: Janne Aspvik, Elina Raiskinmäki / Linda Björkqvist, Arvo Jean-Michael Saarinen, Patrick Di Quirico | Lavastus/Kuvitus: Peetu Pasanen | Puvut: Marjo Haapasalo | Tuotanto: JoJo – Oulun Tanssin Keskus ja Aurinkobaletti | Kesto: 50 min | Ikäsuositus: 4+ vuotta | Ensi-ilta: 2.3.2019 (Manilla)

Lue lisää..

Peetu Pasanen / Jussi Virkkumaa

Esitykset

Osta lippu
Map

Valvesali

Hallituskatu 7, Oulu

28.3.2019

18

29.3.2019

9

29.3.2019

11

30.3.2019

17

1.4.2019

10

2.4.2019

9

2.4.2019

11

3.4.2019

18