Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021

Heinäkuussa Koko Jazz Club tuo jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa.

Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021

KokoTeatterin tila muutetaan Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Taidemuotojen yhteisenä kohtaamisalustana on improvisaatio sekä vuorovaikutus jazzin ja näyttämötaiteiden välillä. Ensemblen ytimenä toimii Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen yhtyeineen ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjaa KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen.

Mukana on myös upeita sirkustaiteilijoita kansainvälisesti mainetta niittäneeltä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkilta. Kesällä 2021 tämä huikea ensemble kokoontuu viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa tunnelmaa ei puutu.

Työryhmä:
Säveltäjät Timo Hirvonen ja Severi Pyysalo
Ohjaaja Anna Veijalainen
Valosuunnittelija Helena Roivainen
Pukusuunnittelija Virve Balk
Kamerat, taltio, valokuvat Heidi Bergström ja Sini Salo
Lisämateriaalit verkkoon aikaisemmista vuosista Metsälintu Pahkin

Esiintyjät mm. Inka Tiitinen, Jarkko Lehmus, Jenni “Inni” Lehtinen, Virve Balk, Metsälintu Pahkinen sekä Severi Pyysalo Band.

Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019.

Jazz Meets Theater/Dance/Circus

Ennakko 16.7. klo 19
Esitys 17.7. klo 19

Tervetuloa inspiroitumaan hypnoottisen upeasta teatterin, tanssin, musiikin sekä sirkuksen parhaita puolia yhdistelevästä spektaakkelista heinäkuussa.

Lue lisää

Heidi Bergström

Esitykset

Osta lippu
Map

KokoTeatteri

Hämeentie 3, Helsinki

16.7.2021

19:00

17.7.2021

19:00

Ensi-ilta