Jenni-Elina von Bagh: A Prologue

Vierailuesitys Jenni-Elina von Baghin sooloteoksesta A Prologue. A Prologue kysyy monikerroksellisen ruumiin suhdetta kohta tapahtuvaan ja tuntemattomaan.

Jenni-Elina von Baghin sooloteos A Prologue kysyy monikerroksellisen ruumiin suhdetta kohta tapahtuvaan ja tuntemattomaan. Se tunnustelee miltä tuntuu elää tässä ajassa, miten käsillä oleva hämmennys ja maailman tila on suhteessa taiteeseen, tanssiin ja tunteviin ruumiisiimme. Mikä on hetki ennen hetkeä?

A Prologue on dynaamisten virtojen paikka, joka pyrkii vapautumaan mielen malleista ja reaktiivisesta käytöksestä. Teos antautuu moninaisille ilmaisullisille ulottuvuuksille, joissa myös nauru on houkutteleva mahdollisuus. Laajemmassa viitekehyksessään se inspiroituu filosofisesta ajattelusta, jonka mukaan elämän voima läpäisee niin elämän, kuoleman, ihmisen kuin ei-ihmisenkin.

Teoksen työryhmään kuuluvat von Baghin lisäksi skenografi Ingvill Fossheim, valosuunnittelija Ina Niemelä, äänisuunnittelija Tom Lönnqvist, dramaturgi Otto Sandqvist ja ruumiillinen assistentti Virpi Nieminen. Työryhmän yhteistyö on jatkumoa muun muassa teoksille Posthuman days (2018) ja A Life – nomadic melodrama (2017). A Prologue kantaesitetään Zodiak Stagella Helsingissä 25.2.2020.

Vierailuesitys Kutomolla lauantaina 21.3.2020 klo 19
Liput: 15/10€

Ehkä-tuotanto

Jenni-Elina von Bagh

Katri Naukkarinen

Esitykset

Osta lippu
Map

Nykytaidetila Kutomo

Kalastajankatu 1B, Turku

21.3.2020

19:00