Johanna Rossi – Annabella Kabla: Pitää miettiä yhdessä / Paikallisliike 2017

Nykytanssi

Pitää miettiä yhdessä on kahden hengen perheen yhteinen performanssi. Se avaa kuvataiteilijaäidin työlleen omistautumisen haastetta sekä tunnustelee, miten kuusivuotias muokkaa jokaista teosta pelkällä olemassaolollaan.

Pitää miettiä yhdessä on kahden hengen perheen yhteinen performanssi. Se avaa kuvataiteilijaäidin työlleen omistautumisen haastetta sekä tunnustelee, miten kuusivuotias muokkaa jokaista teosta pelkällä olemassaolollaan. Äidin ja tyttären yhteistyö etsii tasapainoa ja toivoo löytävänsä sen – ihanan, pyhän arjen vuoksi.

Esitys oli osana Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen taiteellisen johtajan Tomi Paasosen kuratoimaa PAA / Public Artistic Affairs –kokonaisuutta Dock11 –teatterissa Berliinissä elokuussa 2016.

Annabella Kabla (s. 2010 Kuopio) pitää tanssimisesta, laulamisesta ja karkista. Annabella aloittaa pian koulun ja haluaa alkaa soittaa jotain soitinta. Annabella haaveilee uudesta kodista, jossa on kaksi kerrosta.

Kun Johanna Rossia (s. 1975 Kuopio) pyytää määrittelemään itsensä taiteilijana, voi joutua odottelemaan tovin. Johanna sanookin olevansa ammatiltaan taiteilija, piste. Viimeiset kuusi, seitsemän vuotta Annabellan yksinhuoltajana hän on tarvinnut erityistä tukea aikuisuuden pohtimiseen ja kaaoksen hallintaan sekä työn rajaamiseen. Hän kokeekin samaistuvansa taiteellisen työnsä tämän hetkiseen kohderyhmään; eri-ikäisiin erityistä tukea tarvitseviin, joiden kanssa hän tekee poikkitaiteellisia ryhmäprosesseja kuvataiteen nimikkeen alla. Johanna asuu ja työskentelee Kuopiossa.

Liput 18/10€
Liput www.itak.fi
Yhteisilta Anna Venäläisen Deus que me deu -teoksen kanssa.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Tomi Paasonen

Esitykset

Osta lippu
Map

Sotku

Suokatu 42/2, Kuopio

19.6.2017

19:00