Käärmeenpääntallaajat

Esitys

Käärmeenpääntallaajat on hurmoksellinen ja kiehtova sukellus menneisyyteen ja takaisin, täynnä raivokasta etsintää ja vavahduttavaa iloa.

Teatterin valtaa etnoteknoyhtye Suistamon Sähkö, hypnoottinen underground-trio Palomylly, Tanssiteatteri Tsuumi, Folk Extreme, hurjat Kallion lukiolaiset ja yllätysvierailija.

Käärmeenpääntallaajat vie meidät aina kolmen vuosisadan päähän, unohdettuihin tositapahtumiin, eteläpohjalaisen uskonlahkon mysTtisiin menoihin. Luvassa on vahvasti elämyksellinen ja yllätyksellinen ilta kaikille aisteille. Löydämmekö vastauksen siihen, mitä merkitsee usko ja mihin asti olemme valmiita sen perässä menemään?

Käärmeenpääntallaajat kertoo salatusta yhteisöstä, ankarasta onnen tavoittelusta ja vapauden kaipuusta. Se on niin festivaali, rituaali, rock-konsertti kuin visuaalinen tanssiteos, jossa mukana nuorten lukiolaisten omia näkyjä ja näkemyksiä.

Kantaesitys Tampereen Työväen Teatterin suurella näyttämöllä 16.3.2023.

PANEELIKESKUSTELU
Ruumiin ilo ja uskonto -paneelikeskustelu torstaina 9.2. klo 18. Keskustelijoina näyttelijä Seela Sella, näyttelijä-muusikko Elsi Sloan, ohjaaja Marjo Kuusela, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth sekä TTT:n johtaja Otso Kautto. Keskustelua johdattelee ohjaaja Kari Paukkunen. Tampereella käyty keskustelu tallennettiin ja sen voi katsoa Youtuben kautta.

TYÖRYHMÄ
Esitysdramaturgia ja ohjaus Marjo Kuusela
Musiikki Anne-Mari Kivimäki
Koreografia Reetta-Kaisa Iles
Lavastus-, valo- ja videosuunnittelu Janne Teivainen
Pukusuunnittelu Mirkka Nyrhinen
Äänisuunnittelu Antti Puumalainen
Ääniteknikko Taito Hoffren
Näyttämöllä Johanna Elovaara, Reetta-Kaisa Iles, Tuomas Juntunen, Taito Hoffren, Anne-Mari Kivimäki, Pekko Käppi, Ville Rauhala, Antti Puumalainen, Riikka Puumalainen, Timo Saari, Patrik Riipinen ja Kallion lukiolaiset

Yhteistuotanto Folk Extreme, Tampereen Työväen Teatteri, Espoon Kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Tsuumi, Tampereen Yhteiskoulun Lukio (TYK)

Esityksen kotisivu

Kari Sunnari

Esitykset

Osta lippu
Map

Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli

Revontulentie 8, Espoo

4.4.2023

19:00

Ensi-ilta

5.4.2023

19:00

12.4.2023

19:00

14.4.2023

19:00

15.4.2023

14:00

18.4.2023

19:00

19.4.2023

19:00