Kantola & Seppänen Company: Lovekicks-demo

Lovekicks-teoksen teema on ”yhteinen rakkaustarina”, ja siinä pohditaan millaisia tuntemuksia ja liikahduksia rakkaus ja rakastuminen herättävät kehossa. Teoksessa ei käytetä perinteisiä soittimia, vaan sen äänimaisema on nauhoitettu harjoitusympäristöstä löytyneillä esineillä.

Lovekicks-teoksen teemana on ”yhteinen rakkaustarina”. Teoksessa tanssitaan rakkaustarinaa etsien ja pohtien, millaisia tuntemuksia, kokemuksia ja liikahduksia rakkaus ja rakastuminen herättävät kehossa. Miten rakkaus näyttäytyy eri kehoissa ja mitä se on eri yksilöille? Millaisia sanoja, äänteitä ja äänenpainoja rakastumiseen liittyy?

Teoksen äänimaisemassa ei käytetä perinteisiä soittimia, vaan sen äänimaisema on nauhoitettu harjoitusympäristöstä löytyneillä esineillä, kuten portaan kaiteilla, kaivonkansilla ja viemäriputkilla. Lovekicks-teosta työstetään eri kaupungeissa ja harjoituspaikoissa, joista jokainen jättää jälkensä teoksen äänimaisemaan.

Työryhmä aloitti Lovekicks-teoksen harjoitukset heinäkuussa 2017 Berliinissä Lake Studios Berlin -residenssissä. Berliinissä nähtiin Lovekicks Work in Process -esitykset Lake Studio Berlinissä ja Salon Dahlmann -galleriassa.

Lovekicks-demo Liikelaiturilla 31.7. klo 19.00 – 20.00. Liput 5 € ovelta.


Kahden Pirkanmaalta kotoisin olevan tanssitaiteilijan Katriina Kantolan ja Antti Seppäsen perustama Kantola & Seppänen Company työskentelee kesällä 2018 Tampereella Liikelaiturilla. K&S Companylle on myönnetty Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen kesäresidenssi. Teoksen koreografina toimii Anniina Kumpuniemi äänisuunnittelijana on Teemu Kiiskilä.

Facebook: Lovekicks-demo

Anniina Kumpuniemi

Esitykset

Osta lippu
Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, 1krs., Tampere

31.7.2018

19:00-20:00