Kantola & Seppänen Company: Lovekicks-teos

Kantola & Seppänen Companyn Lovekicks-teoksen ensi-ilta lähestyy. Esitykset elokuun lopussa Tampereen Liikelaiturilla.

Lovekicks on Kantola & Seppänen Companyn uusin nykytanssiduetto. Teoksen koreografi on Anniina Kumpuniemi ja äänisuunnittelija Teemu Kiiskilä. Teoksessa tanssivat Katriina Kantola ja Antti Seppänen.

Lovekicks-teoksen teemana on ”yhteinen rakkaustarina”. Teoksessa tanssitaan yleismaailmallista rakkaustarinaa etsien ja pohtien, millaisia tuntemuksia, kokemuksia ja liikahduksia rakkaus ja rakastuminen herättävät kehossa. Miten se näyttäytyy eri kehoissa ja mitä rakkaus on eri yksilöille. Millaisia sanoja, äänteitä ja äänenpainoja rakastumiseen liittyy. Millaista on rakkaus sellaisena kuin me sen koemme tai muistamme.

Lovekicks-teoksessa koko työryhmä hengittää yhdessä – tanssijoiden liikkeet ja heidän tuottamat äänet muodostavat saumattoman kokonaisuuden Kiiskilän luomien äänien kanssa. Jokaisessa esityksessä Kiiskilä ajaa äänet sen hetkisen tunnelman mukaan, aistien koko ajan Kantolan ja Seppäsen liikkeet ja hengityksen. Näin ollen jokainen esitys on ainutkertainen kohtaaminen liikkeen, tilan, äänen sekä katsojien kanssa.

LIPUT
Liput 10€ / 8€ (ovelta 30min ennen esityksen alkua käteismaksulla).
Lippuvaraukset: kantolaseppanencompany@gmail.com

Lovekicks-esitykset Tampereella

Emil Bobyrev

Esitykset

Map

Liikelaituri

Yliopistonkatu 58 D, Tampere

29.8.2019

19:00

Ensi-ilta

31.8.2019

14:00

31.8.2019

19:00