Kate Denborough: Caught in the Middle

Nykytanssiteos Caught in the Middle rohkaisee valtaväestöä pohtimaan omaa identiteettiään ja henkilökohtaista yhteyttä alkuperäiskansoihin.

Caught in the Middle on kaunis ja vaikuttava tanssiteos, joka on inspiroitunut aborginaalitaustaisten taiteilijoiden Heath Bergersenin ja Elle Sofe Henriksenin kokemuksista. Australialaisen Kate Denboroughin ohjaama teos yhdisteleekin saamelaisten ja Australian alkuperäiskansojen tanssiperinteitä sekä taiteilijoiden kokemuksia ja tarinoita. Teos luo uuden fyysisen ja jaetun kielen, joka yhdistelee saamelaista joikaamista, didgeridoo-puhallinsoittimen musiikkia, modernia jazz- ja pop-laulua – yhdessä nämä sulautuvat kiinnostavaksi äänimaailmaksi tässä erityisessä sekä monialaisessa teoksessa.

Caught in the Middle rohkaisee valtaväestöä pohtimaan omaa identiteettiään ja henkilökohtaista yhteyttä alkuperäiskansoihin.

Caught in the Middle on kiehtova uusi teos australialaiselta KAGE-tanssiryhmältä.

Konsepti, ohjaus: Kate Denborough
Työryhmä: Eirik Fuglesteg Luksengard, Elle Evangelista, Elle Sofe Henriksen, Heath Bergersen, Sara Marielle Gaup, Steinar Raknes, Timothy Ohl
Tuotanto: Dansearena nord (Norja) and NorrlandsOperan (Ruotsi)
Vierailuesityksen järjestäjä: Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Kuva: Alison Laird

Vain yksi esitys!

Torstai 8.3.2018 klo 19.00
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 18/10€
Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös puolta tuntia ennen ovelta.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Alison Laird

Esitykset

Osta lippu
Map

Sotku-teatteri

Suokatu 42/2, Kuopio

8.3.2018

19:00