Kekäläinen & Company: If I Would Lose My Voice – live stream/tallenne

Nykytanssi

Kekäläinen & Companyn If I Would Lose My Voice on unohtumaton näyttämöteos, joka havainnoi ihmisen vaikutusta maapallon muutokseen. Livestriimin ohjaa ja toteuttaa suomalaisen tanssielokuvan edelläkävijä Thomas Freundlich (Lumikinos Production), jonka ansiosta teos koskettaa ja tulee lähelle kotisohvalla istuvaa katsojaa.

Teos ihmisen peruuttamattomasta vaikutuksesta biosfääriin.

Kekäläinen & Companyn If I Would Lose My Voice on unohtumaton näyttämöteos, joka havainnoi ihmisen vaikutusta maapallon muutokseen. Teos tarjoaa ajatuksia herättävän näkemyksen nykymaailman tilaan ja siihen, kuinka ihmisen toiminta on muuttamassa luontoa enemmän kuin koskaan aiemmin. Livestriimin ohjaa ja toteuttaa suomalaisen tanssielokuvan edelläkävijä Thomas Freundlich (Lumikinos Production), jonka ansiosta teos koskettaa ja tulee lähelle kotisohvalla istuvaa katsojaa.

Viime vuosina yleistyneen käsityksen mukaan maapallolla on siirrytty kokonaan uuteen geologiseen aikakauteen, antroposeeniin, jossa ihminen vaikuttaa Maan geologiaan, ekosysteemeihin ja ilmastoon ennennäkemättömällä tavalla. Sanna Kekäläinen luo uudessa teoksessaan näyttämölle kuvitteellisen todellisuuden, jossa hahmotetaan ja havainnoidaan tätä uutta aikakautta taiteen keinoin.

Näyttämö on paikka, jossa teoksen tapahtumat alkavat kehittyä. Tilanne on uhkaava, tapahtumassa on jotain järkyttävää ja peruuttamatonta. Olemme hyväksikäyttäneet maata ja vähitellen tämän seurauksena allamme on alkanut elää toinen maa, toinen maaperä, toiset vedet, joet ja alueet. Tämä maa on alkanut liikkua, täristä, kuplia, reagoida: maa kapinoi.

Ikäraja: 7 +
Kesto: n. 90 minuuttia
Teoksessa puhutaan englantia.

Stream-lippu: 11,50 €
Kannatuslippu: 27,50 €

Pääset katsomaan esitystä osoitteessa https://tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream ke 5.5. klo 19:00 ja tallenne katsottavissa kolme viikkoa 26.5.2021 klo 23:59 asti.

Verkkosivut

Facebook-tapahtuma

Uupi Tirronen

Esitykset

Osta lippu
Map

Aleksanterin teatteri

, Helsinki

5.5.2021

19:00

26.5.2021