Kulttuurikeitto: Iiro Näkki & Anni Koskinen: Kaareutuva

”Valokuvissa näytetään aina hymyilevän, vaikka on sitä työskennelty hampaat irvessäkin ja vaikka väkisin. Yhäkö me hymyillään?" Välillä on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä mihin me olemme tulleet, mikä meistä on kadonnut ja mitä me olemme löytäneet.

docendo discimus – opimme
opettaen

(Lucius Seneca, c. 4BC – 65AD)

Tiiviisti yhdessä työskennellyt kaksikko palaa ensimmäiseen yhteiseen duettoonsa ”Docendo” vuodelta 2012. Vain muutaman vuoden kuluminen on muuttanut ajatukset ja elämäntilanteet. Ehkä on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä mihin me olemme tulleet, mikä meistä on kadonnut ja mitä me olemme löytäneet.

Vanhan sanonnan ”docendo discimus” mukaisesti alkuperäinen duetto ”Docendo” oli projektina yhdessäoloa, toisen kohtaamista ja oppimista. Olimme etsimässä yhteistä tanssin tekemisen ja yhdessä esiintymisen tapaa. Nyt ”Docendo” tuntuu kuuluvan menneeseen, jo vanhaan maailmaan. Mitä me muistamme siihen katsoessamme?

Kaareutuva nousee itsenäiseksi teokseksi vanhan teoksen varjosta ja sulkee yhden viiden vuoden mittaisen kaaren.

”Valokuvissa näytetään aina hymyilevän, vaikka on sitä työskennelty hampaat irvessäkin ja vaikka väkisin. Yhäkö me hymyillään?”

”Valokuvia, muistikuvia, unia, muistumia, tuntumia… Millaista on olla tässä, tiedätkö? Tai ehkä, olla tässä tietämättä?”

Koreografia, esiintyminen: Iiro Näkki, Anni Koskinen
Kulttuurikeiton järjestäjä: Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri

Keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G) + jyväsämpylä (L)

Esitys
Perjantai 2.9. klo 12.00
Sotku, Suokatu 42/2, Kuopio

Kesto: 60 min (sis. esitys ja lounas)
Liput: 18 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)
Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) 045 3157950 | minimi@minimi.fi

www.minimi.fi

Esitykset

Osta lippu
Map

Sotku

Suokatu 42/2, Kuopio

2.9.2016

12.00

Ensi-ilta